Öltözködjünk

Hordd/ne hordd, ha nagy a hasad

Ki szeretne nagy hasat? Senki. A nők nagy részének viszont nem tökéletesen lapos a hasa. Most megmutatjuk, mit érdemes és mit tilos hordani, ha valakinek nagy a hasa.
Olvasnál még? Kattints a legfrissebb hírekért!

A lapos has szép álom mindnyájunknak, de néhány kiválasztotton kívül másnak sajnos nem adatik meg az égi kiváltság. A nők egy része takargatja, ahogy csak tudja, a másik fele pedig egyszerűen nem vesz tudomást róla, így aztán gond nélkül felveszi a tapadós felsőrészeket vagy a hasvillantós pólókat is. Most összeszedtük, hogy mit hordjon az, aki nem akarja felhívni a figyelmet a nem éppen tökéletes hasára, de közben csinos is szeretne lenni.

Hordj ruhát!

A mell alatt elvágott, vagy bő szabású ruhákat kimondottan pocakos csajoknak találták ki, ugyanis jótékonyan takarják a hasi tájékon elhelyezkedő súlyfelesleget. Lehet hosszú vagy rövid, a lényeg az, hogy a problémás részen ne legyen testhezálló. A legjobbak a teljesen A-vonalú, térdig érő ruhák, amelyek vékonyítják a lábat és közben teljes titokban tartják az esetleges pocakot.

Hordd/ne hordd, ha nagy a hasad?

Éljen a bő szabás!

A nagy pocak legnagyobb ellensége a derékszűkítés, az ugyanis kimondottan kiemeli a hasrészt. Ezért ebben az esetben tényleg működik az ápol és eltakar mondás. Aki a hasán hordja a súlyfeleslegét, az hordjon bővebb szabású felsőrészeket, ami nem feszül rá a hasra. Lehetőség szerint készüljön könnyű anyagból, ami követi ugyan a has vonalát, de nem hangsúlyozza ki azt.

Ha zakó…

Akkor legyen legalább kétgombos, de a három is simán elmegy. Arra azonban érdemes figyelni, h begombolni nem igazán jó ötlet. A tuti megoldás, ha bővebb szabású inggel kombináljuk és lezseren szétgombolva hagyjuk.

Hordd/ne hordd, ha nagy a hasad?

Fontos a hossz

A rövid szabású felsőrészek nem igazán előnyösek pocakosaknak, ugyanis itt-ott ki fog látszódni a has, ráadásul a fazon ki is emeli azt. A legjobb, ha legalább csípőig érnek a felsőrészek, de azzal sem lehet hibázni, ha combközépig leérnek. (Alacsonyak elégedjenek meg a csípőig leérő holmikkal.) Ha a nagy has mellé vékony láb párosul, akkor jók lehetnek a tunikák is, amelyeket cicanadrággal vagy csőszárú farmerral érdemes kombinálni.

Tiltólista:

•    Tilos magas derekú, a hasra feszülő szoknyát vagy nadrágot hordani, még akkor is, ha a csapból is azok folynak.
•    Tilosak a tapadós felsőrészek, amelyek kihangsúlyozzák a pocakot.
•    Tilos hasat villantani.
•    Tilos túlságosan szűk derekú nadrágot választani, ami hurkákat csinál a hason.
•    Tilosak a rövid állású, mell alatt elvágott zakók.
•    Tilosak a szűk ruhák, amelyeket kizárólag modellekre találtak ki.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top