Öltözködjünk

Tíz ruhadarab egész évre elég

Mindössze tíz darabból álló komplett ruhatárat dobott piacra egy malajziai divatcég. Aki megveszi, egy évre letudta a ruhavásárlást.
Olvasnál még? Kattints a rovat legfrissebb híreiért!

Az „Ultra 10” tervezőinek szándéka az, hogy a gyorsdivat-trendekkel szemben a környezettudatos gondolkodást erősítsék.

A kollekció tíz minimalista szabásvonalú holmiból áll, melyek között találhatók egyrészt olyan alapdarabok, mint a sima top vagy a pamutnadrág, másrészt olyan többfunkciós cuccok is, mint a három az egyben kabát, mely inggé vagy szoknyává alakítható, vagy épp a blézer, melyből az ujjak lecipzárazásával mellény lesz. A ruhatár a tervezők ígérete szerint annyira sokoldalúan variálható, hogy akár az év 365 napjára jut más és más összeállítás.

Ultra 10 ruháiért kattints a képre!
Az Ultra 10 ruháiért kattints a képre!

A környezettudatos szemléletmód megmutatkozik abban is, hogy a készlet minden egyes darabja organikus pamutból, illetve újrahasznosított anyagokból készül.

A kollekció ára 918 dollár, azaz nagyjából 172 000 forint, melyben benne foglaltatik az 1 éves garancia: ha bármelyik ruhadarab megsérül vagy tönkremegy, a cég díjmentesen javítja vagy cseréli azt. Az év leteltével pedig a ruhatár tulajdonosai kedvezményes áron vásárolhatják meg a friss kollekciót.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top