Öltözködjünk

Lady Gaga új ruhája felülmúlhatja a húsestélyit is

Mi történik, ha egy technológus és egy ruhatervező együtt készíti a diplomamunkáját? Terveznek egy olyan ruhát, amitől Lady Gaga is dobna egy hátast.

Elkészült Lady Gaga új ruhája?Steven Tai a londoni Central St. Martins elit divatiskola végzőse, John Nussey kreatív technológussal készítette el azt az A vonalú, krémszínű szerelést, aminek az elejét összesen 795 töltőtollhegy díszíti. A ruha különlegessége, hogy a 42 sorba rendezett hegyecskéket motorok mozgatják.

Bár Nussey-ék kreációját nem egyszerű viselni, hiszen összesen 14 kg-t nyom, a látvány lenyűgöző. A jobbra-balra forgó tollhegyek mozgásától úgy tűnik, mintha az egész ruha hullámzana, ráadásul a fényes felületek miatt még sötétben sem marad észrevétlen. Mintha időről időre csillogó pontocskák villannának fel a krémszínű szöveten.

A két tervezőt nemcsak hogy megihlette Lady Gaga extrém ruhatára, szeretnék, ha egy nap viselné is a tollruhájukat. Ismerve az énekesnő vakmerő stílusát, nem lennénk meglepve, ha elfogadná a fiúk ajánlatát.

 

 

 

Elkészült Lady Gaga új ruhája?
Elkészült Lady Gaga új ruhája?
Forrás: dailymail.co.uk

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top