Öltözködjünk

Hordd/ ne hordd, ha lapos a feneked!

Nem mindenki rendelkezik kerek, formás fenékkel. Aggodalomra semmi ok, néhány trükk, és jobbak leszünk, mint Jennifer Lopez. Instant plasztika lapos fenékre, kés nélkül.
Olvasnál még? Kattints a legfrissebb hírekért!

Lapos fenékre ruhát találni nem nehéz feladat, ugyanis az egyetlen dolog, amire figyelni kell, hogy a kiválasztott darab kellően erősítse a hátsó fertályt, és az utcát járva be kell látni, hogy ez a legtöbb csajnak tökéletesen megy. Akkor is rápakolnak plusz néhány kilót a fenekükre, ha a domborulat egyáltalán nem indokolná. Lapos fenéknél pont az a hiba, ha nem figyelünk arra, hogy kicsit kerekebb formát kapjon a popsi, az előnytelen, rosszul szabott nadrágok és szoknyák ugyanis igazi tepsifeneket eredményeznek.

Hordd/ ne hordd, ha lapos a feneked?

Szoknya

A szoknya legyen A-vonalú. Ez a fazon ugyanis kiemeli a derekat és elrejti a lapos feneket. Nem lehet hibázni vele. A legjobb egy kicsit magasított derekú darab lenne, ami az alakot is nyújtja. Alacsony csajok magassarkút válasszanak mellé, ami formázza a feneket, bár csodára az sem képes.
Ha már szoknya, akkor nem szabad elfeledkezni a rakott szoknyákról sem, ugyanis az egyik olyan fazon, ami kiemeli a feneket. (Éppen ezért nagy hátsó esetében szigorúan tiltólistás.) Annyit érdemes tudni, hogy minél rövidebb a kiválasztott darab, annál jobban formázza a hátsó fertályt.
A mintákat sem érdemes figyelmen kívül hagyni, minél nagyobb és élénkebb a szoknya színe, annál hatásosabban pakolja rá a fenékre a pluszkilókat, ami lapos esetében kimondottan jól jön.

Hordd/ ne hordd, ha lapos a feneked?

Nadrág
Az első és legfontosabb, hogy ne legyen teljesen csípőszabású. A legelőnyösebbnek a répaszabású nadrágok számítanak. Azok ugyanis nemcsak a feneket, de a csípőt is kiemelik. Érdemes redőzött fazont választani, ugyanis azok kimondottan lapos popsin mutatnak jól. Ugyanez igaz a színes farmerekre is, bár azokhoz kell egy jó adagnyi bátorság.

Aki pedig elegáns fazonban gondolkodik, az válasszon magasított derekú, egyenes vagy kicsit bővülő szárú nadrágot, amelyet bodyval és blúzzal is lehet kombinálhat.

Hordd/ ne hordd, ha lapos a feneked?

Kabátok, zakók

A lapos fenék szinte megköveteli a rövid állású zakókat, ugyanis azok formázzák leginkább a feneket. Legyen csípő felett elvágva, ugyanis ez kicsit domborít a fenéken. Ha hosszú fazonban gondolkodsz, akkor legyen derékban szűkített, A-vonalú kabát, ami a vékonyítja a derekat és palástolja a lapos popsit. (Egyébként ugyanez a trükk nagy fenék, vékony derék esetében is jól működik.)

Tiltólista:

–    Szigorúan tilos ceruzaszoknyát hordani.
–    Csak fejvesztés terhe mellett hordhatóak a fenékre tapadós ruhák.
–    A túlságosan szoros, feszülős nadrágok nem előnyösek.
–    Ugyanez a tiltás igaz a hosszított szoros felsőrészekre is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top