Öltözködjünk

A Middleton lányok újra divatba hozzák a testszínű harisnyát

A Middleton testvérpár mindkét tagja előszeretettel húz testszínű nejlonharisnyát amihez csak lehet. És olykor még olyan ruhadarabokhoz is, amikhez teljesen felesleges.

A Middleton lányok újra divatba hozzák a testszínű harisnyát Katalin hercegnő és Pippa a harisnya matt és fényes verzióját egyaránt nagy meggyőződéssel hordja, annak dacára, hogy ez a holmi a fiatal nők körében utoljára a nyolcvanas években számított divatosnak.

Az még érthető lenne, ha kizárólag protokolláris eseményeken viselnék az esztétikusnak legkevésbé sem nevezhető harisnyát, de ők bulizáshoz, vagy épp vásárolgatáshoz is gyakran felveszik, amikor pedig – ha már feltétlenül harisnyát akarnak húzni – simán választhatnának helyette fekete, vagy épp színes modellt is.

A testvérpárért rajongó britek nagy lelkesedéssel követik ikonjaikat: az utóbbi hónapokban a Selfridges áruházban 40 százalékkal, a Tightsplease nevű fehérnemű-üzletláncnál pedig 90 százalékkal nőtt a kereslet a tavalyi évhez képest a testszínű nejlonharisnyákra.

A Middleton lányok mellett más hírességek is megteszik a magukét annak érdekében, hogy az oly régóta jogosan mellőzött cucc visszatérjen a divat fősodrába, mostanában ugyanis Hayden Panettiere, Beyoncé, sőt Sarah Jessica Parker is viselte. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top