Öltözködjünk

Egy táska a titka Jennifer Aniston párkapcsolatának?

Az elmúlt hónapok fotói legalábbis erről tanúskodnak. A népszerű színésznőt ugyanis szinte kizárólag ugyanazzal a táskával láttuk. Vajon mit tudhat a táska?

Egy biztos, valamiért nagyon ragaszkodik hozzá a színésznő, ráadásul gyanítjuk, hogy több példány is sorakozhat a szekrényében, ugyanis az alig 4000 dolláros táskából egy fekete és egy barna fazont is birtokol. A táska egyébként hibátlan választás elegáns és sportos szettekhez egyaránt. De nem furcsa, hogy egy dúsgazdag színésznő mostanában mindig ugyanazzal a táskával látható? Mert azt azért nehezen hisszük el, hogy ő is a Kate Middleton által favorizált „többször használatos divat” lelkes követője lenne. Mit tudhat a táska? Fontos vudubaba van benne, amellyel azt próbálja elérni, hogy Angelina és Brad szakítsanak? Vagy mágikus kristályokkal tömte tele, hogy újdonsült barátja, Justin Theroux nehogy elhagyja? Esetleg a táska tervezője, Tom Ford jutalmazta meg egy kisebb összeggel a hibátlan reklámfogásért? Szerinted melyik verzió az igaz? 

Nézd meg a többi képet is galériánkban! Katt!
Nézd meg a többi fotót galériánkban! Katt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top