Öltözködjünk

Öltözz úgy, mint Várkonyi Andrea!

A népszerű híradós műsorvezetőről sokáig azt hittük, hogy az életben is olyan konzervatívan, már-már unalmasan öltözik, ahogy fél 7-től látjuk nap mint nap. Az elmúlt években azonban, talán a párjának, Bochkor Gábornak is köszönhetően egy sokkal nőiesebb, vagányabb, kacér Várkonyi Andreát ismerhettünk meg, akitől érdemes tanulni.

Fehér farmer, ahogy kell

Fehér farmert, ráadásul feszülős fajtát választani merész húzás. Csak keveseknek áll jól, és sokan nem is igazán tudják, hogy hogyan kell hordani. Mivel a fehér nadrágok az összes apró hibát kiemelik, így csak olyan csajok hordják rövid felsővel, akiknek kellően vékony a combjuk, és nem túl széles a csípőjük. Ha a felsőrész a comb középső részéig leér, akkor olyanok is húzhatnak fehér farmert, akik jobban el vannak eresztve comb- és csípőtájékon. De a magas sarkú cipő szinte mindenkinek kötelező. Andihoz hasonló áttetsző felsőrészt pedig csak olyanok válasszanak, akiknek hibátlan, lapos a hasuk.

Öltözz úgy, mint Várkonyi Andrea!


Fekete-fehér elegancia

Andi azok közé a csajok közé tartozik, akik ugyan nádszálkarcsúak, de a derekuk nem igazán vékony. A vastag öveket és A-vonalú ruhákat nekik találták ki. Az is fontos, hogy a ruha ne érjen tovább a térdnél, ugyanis optikailag az is lefarag a derékméretből. Nekünk a szetthez hiányzik még egy kicsi izgalom, ezért a klasszikusnak számító fekete-fehér kombináció mellé még választanánk néhány piros kiegészítőt. De pinkkel vagy zölddel sem lehet hibázni, arra viszont figyelni kell, hogy egy negyedik szín ne kerüljön be a szettbe, és a kiegészítők árnyalata megegyezzen egymással.

Öltözz úgy, mint Várkonyi Andrea!

Kimonó estére

Ez a kimonóruha azért jó választás, mert a vastag deréköv és a széles, hangsúlyos vállrész is vékonyítja a derekat. Ez a ruha kimondottan vékony, keskeny csípőjű csajoknak áll jól, és ebben az esetben egyáltalán nem hiba, ha nem vékony a derékrész. A szűk szabás azonban megköveteli a vékony lábakat és a formás vádlit, a bokapántos szandál pedig a formás bokát. A láb vastagságától függetlenül tilos lapos sarkú cipővel hordani! Mi pink rúzst és sárga kiegészítőket is ajánlunk hozzá.

Öltözz úgy, mint Várkonyi Andrea!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top