Öltözködjünk

Így hordd a szezon kedvenc párosítását!

A fekete-fehér házassága örök klasszikus, nem lehet vele hibázni. Az idén ráadásul kötelező kombináció lesz, nemcsak divatrajongóknak.

1. Bőrnadrággal

Cicanadrág helyett idén bőrnadrággal is kipróbálhatod. De akkor a felsőrész ne tapadjon, elvégre is már rég nem a kilencvenes éveket írjuk.

Blúz: H&M, nyaklánc: Claire’s, bőrnadrág: Pepe Jeans, táska: Mango, gyűrű: CK, Bokazokni: Calzedonia, bokacsizma: Buffalo – Salamander.

2. Maszkulin

Magas derekú élére vasalt nadrág, golfcipő és a szezon kedvence: a kepp, ráadásul egy szetten belül. Mindezt csipke és fodor nélkül, pont úgy, ahogy a pasik csinálnák.

Kepp: Gant, kötött garbó: Pepe Jeans, Nadrág: S.Oliver – Van Graaf, bőröv: Furla, gyűrű: CK, bokazokni: Calzedonia, cipő: H&M.

3. Ceruzaszoknyával

Térd alatt érő szoknyát, csak szép lábra és 38-as méret alatt ajánlunk, de akkor akár egy egyszerű fehér pólóval is jól mutat.

Pamutpóló: D&G, fülbevaló: Mango, fonott borítéktáska: Parfois, ceruzaszoknya: F&F, harisnyanadrág: Calzedonia, Bokacsizma: Buffalo – Salamander.

4. Iskolás lányok előnyben

Tüllszoknya, kötött pulcsi, műanyag keret és mindehhez golfcipő, hát nem így jár egy igazi londoni diáklány? Mi lemásolnák, és te?

Pamuting: Gas, kötött pulóver: C&A, szemüvegkeret: Rock Republic – Optic, tüllszoknya: H&M, bokazokni: Calzedonia, cipő: H&M.

1. Bőrmini pöttyökkel

Csak óvatosan! De aki idén bevállalja a bőrminit, az hordja vidám harisnyával és fehér inggel, sőt a vicc kedvéért még a hasitasi is felkerülhet.

Blúz: Havancsák Teréz – Kepp Showroom, bőrszoknya: Mango, fülbevaló: CK, övtáska: Guess, bokacsizma: Buffalo – Salamander.

2. Szolid elegancia

Kis fekete, platformcipővel, fehér, egyenes szabású zakóval – tökéletes. Alkattól függetlenül mindenkinek ajánljuk.

Blézer: Mango, miniruha: MaxMara, fülbevaló: Mango, táska: Christhelen B – Musette, harisnyanadrág: Calzedonia, magas sarkú cipő: Salamander.

3. Pepita

Nagyanyáink szekrénye tele volt fekete-fehér kockás holmikkal, aztán valamiért kivonultak a boltok polcairól, de szerencsére idén újra lehet hordani őket, és kár lenne egy harmadik színnel elrontani azt, ami amúgy is tökéletes.

Nyaklánc: Mango, gyapjúruha: ’S MaxMara, gyűrű: CK, harisnyanadrág: Calzedonia, magas sarkú cipő: Buffalo – Salamander.

4. Kötött pulcsival

Miniszoknya, fehér pulcsi, pici gallér. Twiggy se csinálná jobban. A tökéletes láb viszont kötelező egy ilyen szetthez.

Galléros felső: H&M, kötött pulóver: C&A, toll miniszoknya: Gant, gyűrű: H&M, bokacsizma: Buffalo – Salamander.

LEGYÉL TE AZ ÉV FIATAL DIVATTERVEZŐJE!

Az idei őszi–téli szezon egyik legmeghatározóbb trendje lesz a fekete-fehér. A pályázatra olyan ruhákkal lehet jelentkezni, amelyek vagy feketék, vagy fehérek, vagy e kettő kreatív párosításából születnek. Minden pályázótól a már elkészített kreáció fotóját várjuk. A szakmai zsűriben olyan elismert személyek kaptak helyet, mint László Krisztina, a Marie Claire főszerkesztője, Pataki Ági exmodell és producer, Laczkó Mónika divatszerkesztő és Füzes Eszter a USE Unused dizájnere. A négy szakértő a legötletesebb, legizgalmasabb, a Marie Claire-nő számára hordható darabokat díjazza. Egy személy csak egy ruhával pályázhat. A nyereményért és a feltételekért ide kattints!

Így hordd a szezon kedvenc párosítását!

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top