Öltözködjünk

Ciki ruhában járatták le a szépségkirálynőt

Vajon melyik tájegység színe a lila? És mióta menő tükörbársony tapadós nadrágba passzírozni az aktuális szépségkirálynőt?

Ciki ruhában járatták le a szépségkirálynőt A Miss Universe döntőjének egyik kötelező körében a versenyzők az adott ország népviseletében vonulnak a bírák elé. Tollas szoknyák, nagy kalapok és harsány színek jellemzik a forduló ruháit. Nem könnyű feladat maradandó, de mégis a népviseletek motívumaihoz passzoló szetteket összeállítani. A magyaroknak nem is sikerült. Lipcsei Bettára egy olyan lila tükörbársony zsugorfóliát adtak, amely leginkább egy alacsony költségvetésű operett egyik jelmezére hasonlított.

„Az egésznek olyan hatása volt, mintha Mária főhadnagyot láttam volna egy férfimagazinban. A kivillanó has utoljára a kilencvenes években volt divat, pont akkor, amikor az elasztikus tükörbársony. Nem értem miért kellett Lady Gagát csinálni a szépségkirálynőnkből – nyilatkozta lapunknak Vágó Réka cipőtervező. – Értem, hogy vagány és trendi módon akarták bemutatni a magyar népviseletet, de nekem ez egy kicsit visszatetsző. Ennél még az is jobb lett volna, ha egy hímzett bő férfiingben és egy tűsarkúban áll ki.”

Egy biztos: a kevesebb néha több elmélet most is bevált volna, például ha nem tevepatát és hasat villantatnak a platformcsizmában tipegő szépségkirálynővel. Na és egy ilyen rúdtáncos szett után ki fogja Bettának elhinni, hogy kiáll a világbéke és a környezetvédelem mellett?

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top