Öltözködjünk

Kate Middleton diktálja a jövő évi divatot

A New York-i divathéten több neves tervező is elismerte: frissen bemutatott kollekcióját Kate Middleton stílusa ihlette.

„Katalin stílusa – mely letisztult és szinte hibátlan – rezonál azoknak a nőknek az igényeire, akik a klasszikusan elegáns stílust követik, ugyanakkor egészen a közelmúltig csak kevés hiteles példaképük volt. Hogy őket kiszolgálják, a tervezők feltették maguknak a kérdést: Hogyan tegyem korszerűvé az eleganciát a fiatal nők számára? Kate pedig bizonyos fokig megadja a választ erre a kérdésre” – magyarázta Wes Gordon divattervező egy sajtónyilatkozatában, miután a New York-i divathéten bemutatták jövő évi tavaszi–nyári kollekcióját, melyet Kate Middleton inspirált. 

Wes Gordon
Wes Gordon

 

Jason Wu
Jason Wu

 

Tommy Hilfiger
Tommy Hilfiger

 

 

Rajta kívül több kreátor, így Rachel Zoe, Jason Wu és Tommy Hilfiger is elismerte, hogy a hercegnő stílusa visszaköszön legfrissebb kollekciójában. „A teljes divatpiacot befolyásolni fogja” – utalt Hilfiger a hercegnő stílusának trendteremtő hatására.

Katalinról még a divat nagyasszonya, az amerikai Vogue főszerkesztője, Anna Wintour is elismerően nyilatkozott: „Nincs benne semmi kétes értékű vagy vulgáris. A korához illően és mindig az alkalomnak megfelelően öltözködik.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top