Öltözködjünk

Szuperanyagokból készít ékszert a hónap designere

Vékony Fanni szerelmes a corianba, ékszereit is részben ebből a furcsa anyagból készíti, Hollandia után itthon is debütál a vasárnapi WAMP-on.

Vékony Fannit még a holland–magyar WAMP-on ismerhette meg a közönség, a kihagyás után most pedig egyenesen a hónap designerének kijáró extrastandon lehet viszontlátni. Csodás ékszereit – melyekből gyűjteményekbe is válogattak már – egy corian nevű szuperanyagból készíti, aminek nemcsak szépsége, élettartama is a drágakövekével vetekszik. 

Nézd meg Fanni többi ékszerét is galériánkban!
Nézd meg Fanni többi ékszerét is galériánkban!

De nem korlátozódik a corianra, folyamatosan figyeli a környezetét, és ha talál egy érdekes anyagot, hazavisz belőle egy darabot – valamire jó lesz még alapon. „Ebből adódóan a műhelyemben majdnem akkora területet foglalnak el a begyűjtött anyagok, mint a szerszámok. Van olyan, amit évekkel később veszek elő, és készítek belőle valamit, de olyan is akad, ami elkallódik. Ezt előre sosem lehet tudni.”

Kattints rá, nyomtasd ki és irány a Wamp!
Kattints rá, nyomtasd ki és irány a Wamp!

A hétvégén a Design Hét keretében kétnapos WAMP lesz a Millenárison, ahol többek között Vékony Fanni ékszereit is megveheted, ráadásul ha a kupont kinyomtatod, akkor a tervező még az árból is elenged egy keveset.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top