Öltözködjünk

Rózsaszín fodrokkal öltözött kislányához Victoria Beckham

Victoria egyre inkább kivirul az anyaságtól: egy tőle teljesen szokatlan, rózsaszín csíkos szoknyát is bevállalt. Lehet, hogy a vidám kislányruhák hozták meg a kedvét az élénk színekhez, vagy csak csak passzolni akart a kicsi ruhájához?
A Beckham-család nőtagjai rózsaszínben vonultak
Rózsaszínre váltottak
a Beckham család nő tagjai

Fotó: dailymail.co.uk
 

Beckhamné általában egyszínű ruhákat választ, gyakran szürkét vagy feketét, negyedik gyermeke születése óta azonban egyre többször látni feltűnőbb színekben. A 37 éves focistafeleséget nemrég egy nála egészen meglepő összeállításban kapták lencsevégre a Los Angeles-i repülőtéren, ahová három hónapos kislányával, Harper Sevennel érkezett.

Mindenesetre Victoria számára továbbra is fontosabb a divat, mint a kényelem: a magas sarokról ezúttal sem mondott le, a kis Harperre pedig egy egyáltalán nem praktikus, hátul gombolódó rugdalózót húzott. Ráadásul még egy hajráffal is megspékelte a kicsi szerelését, amire végképp nem lenne szüksége egy három hónapos kisbabának.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top