Öltözködjünk

Calvin Klein is Kate Middletont akarja

Kate óriási hatással van a divatvilágra, nem csoda, hogy a Calvin Klein is versenybe szállt a hercegnő kegyeiért.

Az egyik legnagyobb amerikai divatmárka, a Calvin Klein is szívesen látná a ruháit Cambridge hercegnőjén. Erről maga Francisco Costa, a márka vezető divattervezője nyilatkozott nemrég egy interjúban: „Ha belegondolunk, Kate egy tökéletes Calvin-lány. Atlétikus alkata van, csodálatos fogai és gyönyörű haja. Sok szempontból ő a tökéletes amerikai szépség. Vagyis igen, egyértelműen örülnénk, ha öltöztethetnénk őt.”

Forrás: dailymail.co.uk
Forrás: dailymail.co.uk
Forrás: Profimedia
Forrás: Profimedia

 A márka törekvése teljesen érthető, hiszen ha a hercegnő rábólintana, az hatalmas nyereségeket hozhatna a Calvin Kleinnak, az Egyesült Államokban ugyanis legalább annyira erős a Kate-hatás, mint Angliában. A hercegnő elválaszthatatlan kiegészítői, az L. K. Bennett-táskák és -cipők eladásán akkorát kaszált például a brit márka, hogy számos üzletet tudott nyitni a tengerentúlon is.

De hogy az általában hazai tervezőket patronáló Catherine gardróbjában helyet kap-e valaha a nagy amerikai márka valamelyik darabja, valószínűleg a helyzettől függ majd: egy amerikai látogatás alkalmával még az is lehet, hogy vendéglátóira tekintettel Kate CK-ba bújik majd. Nyári kanadai körútján például láthattunk rajta olyan darabot is, amely kanadai származású tervező munkája. Addig is Costa úr várhat a sorára.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top