Öltözködjünk

Bejön az extrém? Hódíts tollas ruhában!

Ha te is az éjszakák koronázatlan királynője szeretnél lenni az őszi szezonban, érdemes lesz bevetned egy tollakkal díszített darabot, melyen mindenkinek megakad majd a szeme. Csak rajtad áll, hogy a kecses hattyú vagy a csábos páva lesz a ruhatárad legújabb szereplője.

Bájos romantika

Ha a lelked mélyén finom balerina-kisasszony rejtőzik, nyugodtan mutasd meg egy Hattyúk tavát idéző, csodás ruhakölteménnyel. Nem érdemes a romantikára nemet mondanod, hiszen a tollakkal díszített mesés daraboknak egy hercegnő sem tud ellenállni. A Versacénél látott, szexi pántos változathoz hasonló fazonban minden szem rád mered majd az esti partin, és a szőke herceged is biztosan megtalál. Mivel ez a ruha finom bált sugall, ezért csupán egy pár gyöngy fülbevalóra lesz szükséged ékszerként. Választhatsz színben hozzá passzoló balerinát vagy egy bokád körül kígyózó, szexi pántos magas sarkút hozzá. Ha nem csak este szeretnél tollakban pompázó darabokat bevetni, akkor egy hasonló, derékig érő szoknyában tedd azt a hétköznapokon is. A fekete harisnya, illetve egy sötét garbó ellensúlyozza a szoknya extrém anyagát, ezért úgy maradsz bájos kislány, hogy közben az összhatásra is mesterien odafigyelsz. A pasztelles árnyalatok még a zimankós szezonban is hódítanak, úgyhogy nyugodtan csábíts ősszel is a finom színekben pompázó tollas ruhakölteményekben.

Nézegess tollas ruhákat a képgalériában!
Nézegess tollas ruhákat a képgalériában!

Merész kompozíciók

Ha a királylányos stílus helyett igazi dívát idéző darabokban indulnál útnak, a tollas cuccok nálad is megállják a helyüket, csak egy kicsit más módon viselve. A luxus érzését keltő ruhák ellenállhatatlan csáberőt kölcsönöznek majd neked, amitől egy csapásra vonzó nőnek érzed majd magad. Nincs más dolgod, mint az elegáns sziluettet kölcsönző zakókon, szoknyákon, mellényeken és felsőkön tollas díszítést viselni. Csak rajtad áll, hogy csak pár helyen elvétve szereted őket, úgy, mint azt Alexander McQueennél láttuk, vagy teljesen beletemetkeznél ebbe a finom anyagba, mint ahogy azt Giambattista Valli modelljei tették. Az idei év újdonságaként most nemcsak az egyszínű tollak a divatosak a ruhákon, hanem az etnós stílust hirdető, különböző madarakat idéző tollcsodák is ultratrendinek számítanak. A színek palettáján sem kell határt szabnod magadnak: a melegebb tónusoktól kezdve az elegáns, sötétebb árnyalatokban úszó tolláradatokig elegáns külsőt kölcsönöznek neked. Az összhatásra itt is figyelj, és a kiegészítőid megválasztásánál is vigyázz a harmóniára, hiszen a kevesebb néha több.

Cosmo-tippek

• Mindegy, hogy egy munkahelyi vagy partiszettről beszélünk, maximum csak egy ruhadarab pompázzon tollakban, hacsak tényleg nem hattyúnak öltözöl az álarcosbálon.

• Ha túl soknak éreznéd ezt az anyagot, próbálkozz a kiegészítőkkel: angyalian bájos külsőt kölcsönöz majd neked egy tollal és ékkővel díszített hajpánt, fülbevaló vagy táska.

• Szépen megtöri a légies formákat egy derékon hordott öv, amivel az alakod is hatásosan kiemelheted.

• Mivel elég kényes anyagról beszélünk, ezért ügyelj arra, hogy kímélő programmal mosd ki a ruháid. Persze a páva- és egyéb madártollas darabjaid semmiképp se érje víz, úgyhogy sose próbáld azokat magadnak kimosni. Inkább bízd egy profi tisztítóra.

Elindult a Cosmopolitan.hu vadonatúj szolgáltatása, a CosmoShopping webshop!

A Cosmopolitan.hu oldalon már online is vásárolhatsz, sőt egy virtuális próbafülkében megnézheted magadon a kiválasztott szettet is. Nincs több fárasztó vásárlókörút, se órákig tartó sorban állás: a CosmoShopping minden szempontból megkönnyíti az életedet. Az oldalon megtervezheted saját magad virtuális mását, és indulhat az öltözködés. Az elkészült szetteket a Facebookon is megoszthatod, amit az ismerősök lájkolhatnak és hangot adhatnak véleményüknek.

A CosmoShoppinghoz klikk ide!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top