Öltözködjünk

Kate Winslet beleszeretett a homokóraruhába

Ami működik, azon kár változtatni – bizonyára így gondolja a színésznő is, aki ragaszkodik kedvenc szabásához, és ruhájának csak a színét váltogatja.
Kate kedvenc ruhájában
A cipője is nagyon hasonló
Fotó: telegraph.co.uk

Minek magyarázzuk túl: minden nő szeretné kihozni magából a legtöbbet. És ez az örökös reflektorfényben sütkérező hollywoodi sztárokra különösen igaz. Úgy tűnik, Kate Winslet megtalálta a számára legelőnyösebb darabot, hiszen már másodszor feszített a jól bevált homokóraruhában: azonban ezúttal egy párizsi filmbemutatóra egy vörös változatot választott.

Azt nem tudjuk, hányféle színváltozat rejtőzik még a színésznő szekrényében az alakformáló csodából, amely egyébként Octavia fantázianévre hallgat, és Stella McCartney 2011. őszi–téli kollekciójának darabja. A ruhára szeptemberben figyelt fel a média: akkor annak fehér változatában láthattuk Winsletet a Velencei Filmfesztiválon. És nemcsak ő, hanem más sztárok is előnyösnek tartják a homokóraruhát: többek között Liv Tyler, Victoria Beckham és Kylie Minogue is szívesen jelenik meg benne.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top