Öltözködjünk

A Versacénél debütált Crawford lánya

Ő az, akinek talán sosem lesz szüksége arra, hogy portfóliójával mindenféle ügynökségeknél kopogtasson: a világ egyik legnépszerűbb modelljének lánya beleszületett a szakmába.

Szeretnél néhány jó képet magadról menő ruhákban? Na jó, felhívom Donatella nénit – lehet, hogy csak ennyin múlott, hogy Cindy Crawford tízéves lánya a Versace legújabb gyerekkollekciójának reklámarca legyen. Mindenesetre úgy tűnik, Kaia nemcsak anyja szépségét, de profizmusát is örökölte, ahogy magabiztosan pózol a divatcég ruháiban.

 
Mint két tojás
Cindy és Kaia: mint két tojás
 
Anyja lánya
Anyja lánya: az új Versace-modell

A büszke anyuka, Cindy a kilencvenes években maga is rengeteget dolgozott a divatcégnek, és állítólag a mai napig baráti viszonyban van a Versace kreatív igazgatójával, Donatellával. „Nagyon izgatott voltam, hogy Kaiát választották a Young Versace fotózására, hiszen annyi kellemes emlékem van azokból az időkből, amikor Gianni és Donatella mellett dolgoztam” – nyilatkozta a büszke anyuka, aki természetesen elkísérte kislányát a fotózásra.

Az első, milánói Young Versace üzlet megnyitója alkalmából rendezett fotózás után maga Donatella is elismerően nyilatkozott kis Kaiáról: „Ahogy édesanyja, Kaia is különleges ajándékot kapott. A kamera tényleg szereti őt. Különleges élmény volt látni a kislányt anyja nyomdokaiban.” Arról persze nincs információnk, hogy Kaját akkor is beválasztották-e volna, ha nem híres modell az anyukája. Mi legalábbis úgy látjuk, hogy kislány semmivel sem szebb vagy tehetségesebb kortársainál. Te hogy látod?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top