Öltözködjünk

Bokavillantós pink öltöny a legújabb pasitrend

Ha hinni lehet a nagy divatházaknak, akkor idén a párjaink elegánsan öltözött paradicsommadarak lesznek. Persze néhány ötletet azért át lehet venni!

Fehér
Tavaly mi kaptuk meg a fehéret, idén pedig elegánsan továbbpasszoltuk a pasiknak. Ők ugyan tuti, hogy kicsit bátortalanul fogják fogadni, de szépen lebarnult bőrön jól mutatnak a fehér holmik. Persze a talpig fehér szettől mindenkit óva intenénk, kivéve, ha az adott illető vitorlással közlekedik.

A mi tippünk: nem árt figyelni, hogy a fehér cuccok ugyanolyan árnyalatúak legyenek (vagy csak szürkés, vagy csak sárgás) és ne tűnjenek gagyinak, ami fehér holmiknál sajnos sokszor előfordul.


Bokavillantós pink öltöny a legújabb pasitrend


Színek

Éveken keresztül könyörögtünk a pasijainknak, hogy a barnán, a feketén és a szürkén kívül még valamilyen színt erőltessenek magukra. Néha nagy kegyesen felvettek egy sötétlila, majdnem fekete inget, és hangosan hívták föl rá a figyelmünket: ők igenis hordanak színeket. Ha ez tényleg így van, akkor idén rogyásig válogathatnak.

A mit tippünk: nem kell minden színt egy szetten belül felvonultatni csak azért, mert a kifutókon ezt látjuk. Egy két hangsúlyos darab (sál, póló, cipő) kezdésnek bőven elég lesz.

Bokavillantós pink öltöny a legújabb pasitrend

Kétsoros gombolás
A 20-as évek legnagyobb húzása a kétsoros gombolású öltöny volt, kellően elegáns volt a hivatalnokoknak, és pont eléggé szigorú a szeszcsempészeknek. Aztán a hagyományos egysoros zakók átvették a hatalmat, és a 80-as évekig várni kellett, hogy újra divatba jöjjenek. Akkor sajnos eperszínben és borzasztó anyaggal tértek vissza, amit nehezen lehetett értékelni. Idén tavasszal azonban a jól szabott, kifogástalan anyagból készült zakók kerülnek előtérbe. Lazább és elegánsabb szettekhez is jó lehet ez a verzió, és simán belefér, hogy a nadrág és a zakó színe eltérjen egymástól.

A mi tippünk: 170 centi alatti és sörhasú pasik ne próbálkozzanak vele, mert még a töpszli, 100 kilós maffiózók sem mutattak bennük jól, csak akkor senki nem merte megmondani nekik.

Bokavillantós pink öltöny a legújabb pasitrend

Bokavillantás
Nekünk ugyan nem jön be, de egyre több sztár rajong a bokavillantós nadrágokért. Farmernél nyáron még elmegy, de öltönynél nem lesz igazán elegáns az összhatás. Akinek a pasija mégis erre a fazonra szavaz, az jobb, ha felhívja rá a figyelmet, hogy a zokni ebben az esetben nem kötelező rossz, hanem kiegészítő, aminek kötelező passzolnia az öltöny vagy a nyakkendő színéhez.

A mi tippünk: csak vékony pasik hordják így; bizonyos testsúly felett nem ez a jó irány.

Bokavillantós pink öltöny a legújabb pasitrend


Kockák

Tavaly a csíkos volt a nyerő, idén pedig a kockák fognak hódítani. Szerintünk ugyan a pasik nagyobb része maximum a kockás ingeket fogja engedélyezni, de talán nem is gond. A kockák ugyanis jó néhány pluszkilót feldobnak az emberre.

A mi tippünk: jöhetnek a kockák, de csak akkor, ha kellően élénk a színük, idén a félmegoldások nem játszanak. És egy feltűnő ing vagy sál bőven elég lesz. A kockás nadrágokat hanyagolnánk.

Bokavillantós pink öltöny a legújabb pasitrend

Rövid nadrág
Berki „Stílusikon” Krisztián már tavaly bepróbálkozott a rövid nadrág öltönyösítésével, de sajnos neki nem jött össze. Idén viszont bárki megpróbálhatja, aki egy kicsit is vagánynak érzi magát. Mi még nem tudjuk eldönteni, hogy ciki vagy menő a rövid nadrágos öltöny, de annak finomított verzióját, az ing-rövid nadrág kombinációt nagyon bírjuk.

A mi tippünk: 180 centi felett nem szabad túlságosan rövid nadrágot választani, különben a pasi inkább fog hasonlítani egy kicsicsázott vízi mentőre, mintsem menő divatdiktátorra.

Bokavillantós pink öltöny a legújabb pasitrend

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top