Öltözködjünk

VV Kinga Zimány Linda nyomdokaiba lépett

Az már korábban megírtuk, hogy Erős Antónia és Seal lakkbarátok lettek, azt viszont gondolni sem mertük volna, hogy ismét szembetűnő hasonlóságot fogunk felfedezni egy világsztár és néhány magyar celeb között.

Pedig Pinket, az ő kislányát, Zimány Lindát, Debreczeni Zitát és VV Kingát összeköti valami, mégpedig a sapkájuk. Hogy ki utánoz kit, még nem tisztázott, de egy biztos, ez a két sapkafazon szinte mindenkinek jól áll, ugyanis az 5 csaj igencsak különböző. Pinken vagány, a kislányán cuki a fejfedő. Debreczeni Zitáról pedig a sapka hatására el tudjuk hinni, hogy fotós, Zimány Lindáról, hogy menő, VV Kingáról pedig, hogy Zimány Linda. Aki egyébként Attila párbaján kócmentesítés céljából viselte a ruhát.

Egy biztos, ez a két sapka az idei szezon kedvence, hosszú és rövid hajhoz is jól állnak, ráadásul különböző arctípusokhoz is passzol, a kerektől a szögletesig, mindenhez. Aki szeretné megvenni, az nagyjából 1500 forintos áron hozzájuthat a H&M-ben.

A régi Zimány
A régi Zimány
Az új Zimány
Az új Zimány
Majdnem fotós Zita
Majdnem fotós Zita
Pink és a cukiság
Pink és a cukiság

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top