Öltözködjünk

Magyar puli 2012 legmenőbb divatkiegészítője

Eddig táskát vagy tiarát hordtál kiegészítő gyanánt? Idén máshogy lesz...

Magyar puli 2012 legmenőbb divatkiegészítője Karl Lagerfeld most bemutatott kollekciójában ugyanis a laposra nyalt hajak és a bizarr csillámos szemöldökök mellett még egy érdekességet is találtunk: néhány gyereket, akik kiegészítőként funkcionáltak. Idén ugyanis Victoria Beckham után szabadon a gyerek trendibb lesz, mint a táska. Azért persze pluszpont jár, ha az aprónép a mi szettünk kicsinyített mását viseli.

Szerencsére a gyerekteleneknek sem kell aggódniuk, hogy nem lesznek elég divatosak, ugyanis a divattervezők szerint a 4 év alatti göndör kisfiúkat/kislányokat simán ki lehet váltani egy igazi magyar pulival. A lényeg, hogy a kellően laza hatás kedvéért a szőre minél rasztásabb legyen, a Mulberry divatház legújabb kollekciójából legalábbis ez derül ki. Ha a trendelőrejelzések bejönnek, akkor végre valóra válhat az az álmunk, hogy igazi divatnagyhatalom legyünk. És a pulikat végre ne csak úgy ismerje a világ, hogy a facebookos srác kutyája.

Táska helyett, szigorúan a cipőhöz illő ruhában
Táska helyett, szigorúan a cipőhöz illő ruhában

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top