Öltözködjünk

WAMP: újraértelmezett komatál és Dombon-a-tanya

A vasárnapi WAMP-on talán az eddig legérdekesebb hónap dizájnerével találkozhatsz, aki újraértelmezte a komatál fogalmát.
Ne hagyd ki te sem a WAMP-ot! A helyszín ismét a Millenáris B épülete, ahol reggel 10-től este 18 óráig válogathatsz táskákat, ékszereket és minden mást, amire a gardróbodnak szüksége lehet. 
További fotókért kattints a képre.
További fotókért
kattints a képre!

A designvásáron ötvösök, grafikusok, textilesek, keramikusok, üvegművészek, játékkészítők mellett több, itthon és külföldön is díjazott, valamint nemzetközileg elismert magyar tervező képviselteti magát. Az áprilisi WAMP-on mintegy száz designer vesz részt, ismét jelentkezik a WAMP+, roskadoznak majd a gasztroszekcióban kiállítók asztalai, sőt egy délután erejéig a WAMP vendége lesz a Katona József Színház is.

A hónap designere áprilisban: Dombon-a-tanya

Funkcionális, ötletes, újragondolt és szép – ez jellemzi leginkább az áprilisi hónap designereinek munkáit. A Nagy Anna Nóra, Juhász Anikó és Stibrányi Eszter alkotta, eredetileg építészként végzett trió, hétköznapi használati tárgyakba lehel új életet, s az ihlet forrása a kulturális tradíció mellett a természet, a formai szerénység, s az időtlen szépség. A hónap designereit bemutató extra standra meglepetéssel, egy vadonatúj, a komatál „intézményét” újragondoló kollekcióval is készülnek.

 

Itt a WAMP+

Ismét jelentkezik a legigényesebb munkákat és legvagányabb tervezőket bemutató szekció. Ez alkalommal többek között itt lesz az Artista, a látogatók megismerkedhetnek Ferencz Vanda izgalmas ékszerivel, Geréby Zsófi kifejezetten városi biciklistákat célzó UrbanLegend ruhakollekciójával, Gyulai Nati merész öltözékeivel, Berecz Vanda fantasztikus táskáival, és a Zagabo divatmárkával is.

 

WAMP: újraértelmezett komatál és Dombon-a-tanya

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top