Öltözködjünk

Feltalálták a pénztárcával kombinált melltartót

Két amerikai tervező megalkotta a – majdnem – tökéletes bulimelltartót.

A Washingtoni Egyetem két divattervező-hallgatója rukkolt elő az innovatív, többfunkciós fehérneművel.

A JoeyBra nem többméretnyi vizuális mellméret-növekedést vagy épp extra komfortérzetet ígér, hanem a pénztárcát, illetve a borítéktáskát váltja ki. Kétoldalt ugyanis zsebeket helyeztek el rajta, melyekben az ismertető szerint elfér egy bankkártya vagy némi készpénz, egy kártyás igazolvány, egy kulcs, sőt akár egy kellőképpen lapos mobiltelefon is – tehát nagyjából minden, amit például egy bulira magunkkal viszünk.

 

Itt a pénztárca, mely a melleidet is tartja

 

 

Az ötlet minimum érdekes, a cucc gyakorlati használhatósága azonban már megkérdőjelezhető. Ahhoz ugyanis, hogy könnyen hozzá tudjunk férni a zsebekben talált holmikhoz, méghozzá anélkül, hogy levetkőznénk, spagettipántos vagy pánt nélküli felsőrészt/ruhát kell viselnünk, ezekhez viszont nem mutat jól a kivillanó melltartópánt.

Hosszabb ujjú holmikhoz viszont azért nem praktikus, mert akár alulról, akár felülről próbálunk benyúlni a ruhánk alá, meglehetősen furcsa látványt fogunk nyújtani. Legfeljebb tehát a pántokat már takaró, de ujjatlan holmikhoz lehet ideális viselet.

A terméket egyelőre csak kis szériában, elsősorban az egyetem hallgatóinak körében árusítják a tervezők, darabonként 30 dollárért.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top