Öltözködjünk

Divat, önbizalom, tudás: jelentkezz a Stílusakadémiára!

Keresed a stílusod, de még nem találod? Szeretnél nyárra a topon lenni? Itt a lehetőség, méghozzá kedvezményes áron.

Divat, önbizalom, tudás: jelentkezz a Stílusakadémiára! Ideális ajándék lehet szeretteidnek és/vagy önmagadnak az immár harmadjára indított ötnapos tanfolyam, amelynek színvonalát a Cosmopolitan, az Elle, a Marie Claire, a Maxima főszerkesztői és legkitűnőbb stílustanácsadói garantálják!

Minimum 6 jó okot tudunk arra, hogy e programot válaszd május 19-20-án, június 2-3-án és valamint a záró napon: június 9-én!

1. Önbizalommal töltünk fel, hiszen a kurzus segítségével felfedezheted egyéni stílusodat, és kihozhatod magadból a maximumot.

2. Mindenről szó lesz, ami divat, szépség és trendek!

3. A szakma neves képviselői oktatnak: többek között Gera Anna sminkmester, Hajas László mesterfodrász, Kiss Szilárd, a Cosmopolitan, Andó Ildikó és Gurics Krisztina, az Elle és Lackó Mónika, a Marie Claire divat- és szépségszerkesztői. szerkesztői.

4. A kurzus személyre szabott: olyan „megoldó kulcsot” ad át, aminek birtokában mindenki tudatosan mozoghat a szépségápolási termékek, a színek, a formák és a trendek világában.

5. Plusz ajándékokkal halmozunk el: a többi között egy 20 000 Ft értékű, nemzetközi színvonalú kozmetikai márkákból összeállított szépségcsomaggal és egy negyedéves magazin előfizetési lapcsomaggal. (A lapcsomag tartalma: Cosmopolitan; Elle; Marie Claire és Maxima) A tanfolyamot a Bourjois Paris francia luxusmárka támogatja, de ott lesz tanácsaival a Kreatív Jeans, a Baci Lingerie, a Super Slank (fogyókúrás termékek) és a Spa Senses Skeyndor (luxus kozmetika)
 
Divat, önbizalom, tudás: jelentkezz a Stílusakadémiára! 6. Segítünk megtalálni stílusodat! A kurzus után egy hónapon keresztül személyre szóló konzultációt biztosítunk.

Jelentkezés és bővebb információ:
www.stilusakademia.com
06-1-437-1233

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top