Öltözködjünk

Ezért vásárolj indiai boltban!

Eddig kerülted az indiai boltokat? Ne tedd, igazi kincseket találhatsz!

A legtöbben messziről elkerüli az indiai boltokat, az onnan áradó füstölőillat és furcsa zene csak a legelszántabbakat csalogatja. A többiek inkább vesznek egy hatalmas balkanyart. Pedig a legtöbb indiai bolt igazi kincseket rejt. Összeszedtük, hogy mit érdemes keresni.

1. Ékszerek
Az indiai nők híresek arról, hogy sok és mutatós ékszert hordanak – még ha nem is olyan mennyiségben, de egy-két darabot bárki bevállalhat. Ráadásul ezek a darabok jelentősen olcsóbbak, mint a plázák bizsuboltjaiban található fülbevalók és nyakláncok.

2. Táskák
Persze nem menő bőrtáskákra kell gondolni, hanem színes vászontáskákra, amelyek tökéletesek strandra, lazább szettekhez, vagy akár edzőtáskának is. (Mi legalábbis erre esküszünk.)

Nézd meg a tippjeinket!
Nézd meg a tippjeinket!


3. Sálak

Sálakat mindenhol lehet kapni, de ha azt szeretnéd, hogy ne fusson veled szembe az utcán, akkor jobb, ha indiaiban vásárolsz, ráadásul töredékáron. 

4. Nadrágok
Nem élére vasalt kosztümnadrágokra kell gondolni, de azért jó pár tiszta pamutból készült nadrágfazon közül választhatunk. Ráadásul fillérekért! És ami közös bennük, hogy mindegyik kényelmes…

5. Tunikák
Évek óta számítanak divatos darabnak, de a legtöbb boltban súlyos összegeket kell fizetni értük, pedig sem a szabásuk, sem pedig az anyaguk nem túl különleges. Az indiai boltok jó lelőhelynek számítanak, egy próbát legalábbis ér tenni.

6. Ruhák
Mini- és maxiruhákat is találunk eszméletlen nagy választékban, a fazonok tekintetében be kell érnünk 4-5 különbözővel, de a sokféle szín és anyag bárkit kárpótol.

7. Papucsok
Ki ne szeretne otthon is csinos papucsban főzni vagy vendégeket várni? Mi már évek óta indiai boltokban vásároljuk a mamuszainkat.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top