Öltözködjünk

Trendi lett utánozni II. Erzsébetet

Olyan táskát akarnak a nők, amilyet az angol királynő is hord.

Azt már megszoktuk, hogy ha Kate Middleton elérhető árú ruhában mutatkozik, azt a rá hasonlítani akaró nők alig néhány óra alatt elkapkodják a boltokból, de legalább ilyen jól fogynak a hercegné méregdrága holmijairól készült olcsó másolatok is. Újabban viszont a szigetországban az érettebb, 40 feletti korosztály is rákapott az utánzásra, igaz, az ő példaképük nem elsősorban Kate Middleton, hanem maga II. Erzsébet.

 

Trendi lett utánozni II. Erzsébetet

 

 

A brit uralkodó a patinás Launer márka elegáns táskáit hordja legszívesebben nyilvános megjelenésein. Ilyen márkájú táskát viselt többek között Vilmos és Kate esküvőjén, de a közelmúltban tartott gyémántjubileumi ünnepségeken is. A Daily Mail arról számolt be, hogy az eseményeket követően rendszeresen megugrik a kereslet a Launer táskáira, általában 50-60 százalékkal. Legtöbbet még mindig a klasszikus feketéből adnak el, de a pasztellrózsaszín és a zöld modelleket is sokan viszik, újabban pedig a közelgő olimpiai játékok tiszteletére készült aranyszínű táska a sláger.

A királynői táskáknak persze az áruk is fejedelmi: modelltől függően 410-1057 fontba, azaz átszámítva mintegy 150 000 – 380 000 forintba kerülnek. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top