Öltözködjünk

Átlátszóban is ciki a villantás

Az átlátszó cuccok nagyon könnyen sülhetnek el balul, ha nem a megfelelő fehérneműt választjuk alájuk.

Az átlátszó holmik nagy reneszánszukat élik, de elég egy apró hiba vagy villantás, és kacérból rögtön közönségesre vált a szettünk. Megmutatjuk a legnépszerűbb fazonokat és azt is, hogy milyen fehérnemű való alájuk.

Bugyivillantás, vagy még bugyi se kell?

Átlátszóban is ciki a villantás

Bugyi nélkül felvenni egy oldalt csipkebetétes ruhát, több, mint merész húzás. A bugyi oldalának mutogatása sem feltétlenül elegáns, ezért mi az ilyen darabok alá vagy alakformáló kombinét vagy alakformáló szoknyát és egy visszafogott melltartót ajánlunk.

Fehérben

Átlátszóban is ciki a villantás

Sokan azt hiszik, hogy az átlátszó holmik alá a lehető legkisebb fehérneműt kell választani, ez azonban tévedés. Ha valami látni engedi az alsóneműt, akkor mindig visszafogott és csipkementes darabot válasszunk. A kettő együtt ugyanis nem működik jól. Ha a szoknya csak átlátszó, de nem tapadós, akkor hordjunk varrás nélküli franciabugyit, ha tapadós, akkor jöhet a varrás nélküli tanga, de csak akkor, ha nem papírvékony ruha alá vesszük fel. Ha a ruhához tartozik csipkebetét is, akkor a melltartó legyen vagy pánt nélküli, vagy a pánt passzoljon a ruha színéhez; a szilikonpánt még mindig tiltólistás.

Csipkefelsők

Átlátszóban is ciki a villantás

 
Ezekben az esetekben a szabály végtelenül egyszerű, a blúz vagy felsőrész alá mindig kell topot húzni, különben az összhatás olyan lesz, mintha nem is lenne rajtad a melltartón kívül semmi. Arra is érdemes figyelni, hogy a melltartó ne legyen mintás vagy csipkés, ugyanis a kettő együtt már sok.

Rég elfeledett szemérem: kombiné

 

Átlátszóban is ciki a villantás

 

Olyan kár, hogy manapság már alig hordunk kombinékat, pedig praktikus és kényelmes viselet. Ráadásul úgy szexi, hogy közben nem leszünk közönségesek. Fehér vagy átlátszó ruhák alá pedig kimondottan előnyös, főleg akkor, ha valaki nem Palvin Barbinak született. Ha átlátszó ruha alá mégsem húznánk kombinét, akkor válasszunk natúr színű fehérneműket, lehetőleg pamutból. 

Színhelyesen

Átlátszóban is ciki a villantás

 

Teljesen áttetsző blúzok alá érdemes színben teljesen passzoló topot húzni, ha eredetileg nem jár hozzá, ilyen akkor olyat keressünk, ami csak néhány árnyalatban tér el, különben a könnyű anyag nem érvényesül, akkor meg minek húztunk átlátszót….

Aki akar, villanthat!

Átlátszóban is ciki a villantás

De csak mértékkel, a mellet kitakaró zsabós, díszített felsőrészeket fel lehet venni top nélkül, de szigorúan csak bulizáshoz. Napközben, munkába túl merész egy ilyen felsőrész, de este jöhet. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top