Öltözködjünk

Mindenki a baglyos ruhát akarja

A madárminta lesz az őszi–téli szezon egyik meghatározó trendje.

Mindenki a baglyos ruhát akarjaAz egyik brit ruhamárka alig egy héttel ezelőtt hozta forgalomba a képen látható, fekete alapon bagolyfigurákkal díszített ruhát, a vásárlók pedig azonnal kapkodni kezdték a modellt a boltokból és a cég online áruházából.

A holmi akkora siker lett, hogy az elmúlt napokban nagyjából minden második percben eladtak belőle egyet. Ha így folytatódik, akkor az őszi kollekcióhoz tartozó, 35 fontba – azaz nagyjából 12 500 forintba – kerülő ruhából heteken belül elfogy a teljes rendelkezésre álló készlet.

A márkának egyébként a nyár elején egyszer már szintén bejött a madaras minta: akkor egy flamingós, zöld színű ruhát kapkodtak el az utolsó darabig, alig két hét leforgása alatt.

Bár pontosan nem tudni az okát, hogy a nők jelenleg miért vonzódnak ennyire a madaras cuccokhoz, az azonban tény, hogy más márkák kínálatában is slágerminta a madár már jelenleg is, és ez a trend várhatóan őszi–téli hónapokban tetőzik majd. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top