Öltözködjünk

Macska által inspirált kalapokat tervez Lagerfeld

Karl Lagerfeld még mindig nem unta meg a legújabb múzsáját, a cicáját; Choupette az új kollekciója tervezésekor is inspirálta a mestert.

Macska által inspirált kalapokat tervez LagerfeldClaudia Schiffer, Alexa Chung, Baptiste Giabiconi, és sok más egyéb, szép ember után Karl Lagerfeld legújabb szerelme a macskája. Nem elég, hogy a cicának két külön komornyikja, iPadje és Chanel takarója van, olyan szemtelen lett, hogy már magát a gazdit is kritizálja a Twitteren. Kaiser Karlt ez szemlátomást nem zavarja, ugyanis azt nyilatkozta, hogy ő maga ugyan nem tartja magát híresnek, viszont Choupette-et igen, sőt úgy fogalmazott, hogy „ő a világ leghíresebb macskája”. Azt nem lehet tudni, hogy ki twittel a macska helyett, de akárki is legyen, a humora a tervezőét idézi, hacsak nem ő maga szórakozik a háziállat nevében.

Az öreg – aki szerint Heidi Klum kövér, Pippa Middleton csúnya, és az orosz nőknek azt javasolja, hogy legyenek leszbikusok, hiszen az orosz férfiak rondák – a macskát bezzeg tökéletesnek látja. „Olyan szép a szőre; olyan, mint egy nagy púderpuff szemekkel. Az emberek el vannak ragadtatva tőle” – mondja, és hozzáteszi, hogy az új kollekciót Choupette szemszíne fogja meghatározni, a kalapok pedig a macska szőréhez hasonlatos anyagból fognak készülni. Néha már-már úgy tűnik, hogy a tervező kezd becsavarodni, de isten tartsa meg őt az excentrizmusában, ha ennek köszönhetjük az újabb és újabb zseniális ruhákat, amiket később aztán mindenki lekoppint.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top