Öltözködjünk

Turkálós a világ leghíresebb szoknyája

Carrie Bradshaw híres tütüje turkálós darab.

 Turkálóból való a világ leghíresebb szoknyájaNincs nő, aki ne ismerné a Szex és New Yorkot, és nincs nő, aki ne ismerné a főszereplő, Carrie Bradshaw messze földön híres tütüjét, amiben a főcímben, a buszos jelenetben szerepel – ezt a képsort legalább egymilliószor láthatták a nézők.

Az ikonikus szoknya történetét azonban csak kevesen ismerik: a tütü nem sztártervező alkotása, nem vonult benne egyetlen topmodell sem, egész egyszerűen egy turkálóból való, és öt dollárba került – ezt a titkot osztotta meg nemrég egy interjúban Patricia Field dizájner.

A főszereplő, Sarah Jessica Parker egyből beleszeretett a darabba, választottak hozzá egy tenyérnyi felsőt, és a kompozíció tökéletes lett. Eztán már csak a producert, Darren Start kellett meggyőzni a furcsa ruhadarabról. Nem volt könnyű, egy több millió dolláros sorozat főcímében egy ötdolláros szoknya képtelenségnek tűnt. A lányoknak azonban sikerült keresztül vinniük.

Megházasodott a Szex és New York főszereplője
Felismerhetetlen szörny lett Mr. Big
Nehezen fogadta el külsejét a Szex és New York sztárja

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top