Öltözködjünk

Egyre nagyobbakat bakizik Middleton

Rájár a rúd Kate Middletonra, a múlt héten előkerültek a nyaralásukon készült pikáns képek, majd műanyag csatot villantott, most pedig nagyon úgy néz ki, hogy a stylistja ment szabadságra.

Mialatt Angliában tombol a villantási botrány, a hercegi pár éppen Malajziát és környékét járja be, barangolnak a borneói őserdőben és virágfüzérben vonulnak a Salamon szigeten. Middleton szettjeit pedig a programokhoz illően próbálják összeállítani. A Szingapúrban látott virágos ruhákkal még nem is lett volna baj, sőt talán az eddigi legszerencsésebb  választások közé tartozott az összes ruha, de a hét második felére valahogy elfogyott a lendület. Először egy szalagavatós táncruhában jelent meg a hercegné, majd egy a Salamon sziget népviseletére hajazó pánt nélkül ruhában kapták lencsevégre, amely ugyan nem volt rossz választás, de az azzal párosított trampli, telitalpú szandálra nincs mentség. És akkor még arról nem is beszéltünk, hogy az unásig hordott natúr színű cipő még mindig ott díszeleg a lábán, nagyjából minden második rendezvényen, olyannyira, hogy még a dzsungelbe is magával viszi.

Követeljük, hogy tűzzék fel!

A helyzetet tovább rontja, hogy a haját egy kivételtől eltekintve végig kibontva hordta, aminek az lett a vége, hogy a gondosan bodorított tincsek a páratartalomnak köszönhetően a nap végére kócos lobonccá változtak. Nem lenne jobb összefogni? Elvégre is Katalinnak szép hosszú nyaka van, csinos arca, minek állandóan betakarni? Mi komolyan kezdünk elgondolkodni rajta, hogy miért gondolja mindenki, hogy ő a világ második legjobban öltözött nője. Ellenpéldának vegyünk a spanyol trónörökös feleségét, Letizia hercegnét, aki pont annyira polgári származású, mint Middleton és mégse hordja unásig a natúr cipőjét…

Kattints a további képekért!
Kattints a további képekért!
Egyre nagyobbakat bakizik Middleton

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top