Öltözködjünk

Lóminta az új divat

Tavaly a bagoly volt a legdivatosabb állat, az idén úgy tűnik, a rágcsálókat megelőzve, a ló lesz a dobogós az üzletek polcain.

Divat a ló!Bár a bizsusok még kétségbeesetten igyekeznek megszabadulni a hatalmas bagolymedáloktól és fülbevalóktól, ne dőljünk be annak, hogy nagy mennyiségben kaphatóak. Persze ha egyébként is a bagoly a kedvenc állatunk, akkor nyugodtan tehetünk a divatra, de ha nem ragaszkodunk hozzá, akkor most egy ló beszerzésével modernizálhatjuk a kiegészítőink gyűjteményét.

Akár függőt, fülbevalót, sálat, sőt teljes blúzt veszünk, melyen lóminta díszeleg, nem lőhetünk mellé. Egyrészt most eleve divatos a lovaglócsizma, lovaglónadrág és a tweedzakó, melyekhez teljesen természetesen illik a lómotívum, másrészt kombinálhatjuk a mintát bátrabban is. Ha nőies, sőt akár kicsit kislányos ruhadarabokban gondolkozunk, akkor egy lovas motívum visszacsempészheti a szettünkbe a vagányságot, ha pedig ehhez nem vagyunk elég bátrak, akkor próbálkozzunk őzikével, pocokkal, hóddal, hiszen azokkal is rogyásig állnak az üzletek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top