Öltözködjünk

Nem olcsó játékszer a gyémánt Barbie

David Blond divattervező rászállt Barbie-ra, és elképzeléseinek megfelelően még szebbé és csillogóbbá szabta. A produktum – ahogyan az várható volt – egy vagyonba kerül.

Nem olcsó játékszer a gyémánt Barbie

„Ezt a művészeti formát Barbie couture-ként tudjuk csak leírni” – mondja David Blond, a The Blonds’ tervezője legújabb projektjéről, a gyémánt Barbie-ról. David a baba gyártójával, a Mattellel együttműködésben hozta létre az új babát, mely még az eddiginél is csillogóbb lett.

„Nem volt egyszerű kiszabni a Blond Diamond Barbie hipercsillogó kis ruháját sem” – mondja a tervező, de ilyen kicsi cipőt készíteni sem lehetett könnyű feladat. A babának a sminkjét és körömlakkját is módosították: külön sminkmesterek dolgoztak rajta, hogy kellően megidézzék az olyan szőke bombázókat vele, mint Marilyn Monroe vagy Marlene Dietrich. A baba haja a szokásos platinaszőke színben, de ezúttal hatalmas hollywoodi hullámokba csavarva pompázik.

A baba körülbelül 100 dollárért kapható, ám készült egy limitált kiadású változata is, melyet a MAC AIDS Alapítvánnyal közösen hoztak létre: ez csupán annyiban különbözik az olcsóbb változattól, hogy MAC színű sminkeket visel és 15 000 dollárba kerül. Reménykedjünk benne, hogy a lányaink nem szúrják ki valahol, különben megsínyli a karácsonyi büdzsé a gyermek ajándékát.


Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top