Öltözködjünk

A pasik többször felveszik ugyanazt az alsógatyát

A pasik fele nem gatyázik, és többször felveszi ugyanazt az alsót, de állítólag többször mosnak hajat, mint a csajok.

Azt már kiveséztük, hogy a nők évente hányszor mossák ki a melltartójukat, szóval erről most mélyen hallgatunk. De azt szívesen eláruljuk – bár ez annyira nekünk sem jó hír –, hogy a pasik majdnem fele többször is felveszi ugyanazt az alsógatyát, mielőtt kimosná. Legalábbis ez derül ki egy szappanmárka felméréséből. Bizony, hölgyeim, mi sem maradtunk ki a szórásból, mert sajnos kiderült az is, hogy a csajok negyede sem átall egynél többször felvenni egy bugyit. Ó, jaj!

A pasik többször felveszik ugyanazt az alsógatyát

Amiben a férfiak megvernek bennünket, az a hajmosás: havonta 24-szer nyúlnak a sampon után, mi csak 22-szer. És a WC-n is több időt töltenek nálunk, pontosan négy perccel, összesen 35 percet naponta. A mosdó melletti kéztörlőkendő cseréjével már hadilábon állnak a pasik, több mint két hét kell, mire végre tisztára cserélik. Mi, csajok, állítólag kevesebb, mint két hetet adunk a törölközőnek, és már cseréljük is.

Nagyjából hasonlítunk abban, hogy naponta átlagosan tízszer mosunk kezet, kétszer fogat, és zuhanyozni is ugyanolyan gyakran zuhanyozunk. Talán a legjobb megoldás, ha alsógatyában küldjük a párunkat a zuhany alá…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top