Öltözködjünk

Háromszor öltözött át könyvbemutatóján Pippa

Katalin hercegné húga nem csupán a könyvét, de ruhatárának legújabb darabjait is bemutatta.

Egy elegáns londoni könyvesboltban tartották csütörtökön Pippa Middleton első könyvének premierjét, melyet a rendezvényszervezésről írt.

A hercegné húga egy bordó Roksanda Ilincic-ruhában érkezett, és ebben az egyébként valóban kifogástalan öltözékben pózolt a könyvvel a fotósok előtt.

Képek: Daily Mail / Northfoto
Képek: Daily Mail / Northfoto

Ezután azonban rövid időre eltűnt, mint utóbb kiderült, azért, hogy átöltözzön. Ekkor egy fényes, zöld színű panellel díszített fekete LBD-kreációt húzott fel, és ebben fogadta az eseményre érkező gyerekeket, akiket halloween alkalmából ajándékcsomagokkal lepett meg és játszott is velük.

A gyerekzsúrt követően újra visszavonult, hogy aztán egy harmadik szettben, egy szürke, Stella McCartney-tweedruhában jelenjen meg újra. Ehhez az öltözékhez aztán már jobban ragaszkodott, ugyanis nem csupán ebben távozott a könyvesboltból, de ugyanezt viselte este, a könyv megjelenése alkalmából rendezett partin is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top