Öltözködjünk

Egy csaj, aki férfimodellként futott be

Mindig is szeretett pasicuccokban járni, most már fizetnek neki érte. Csajként pasimodell.

Biztosan emlékeztek még, amikor Andrej Pejic, androgün modell berobbant a kifutókra, nem kis feltűnést keltve. Azóta már nem ő az egyetlen férfi, aki nőies alakjával keresi a kenyerét a divat világában.

forrás. Time
Kattints a képre a galériáért! – Forrás: Time



Casey Legler szintén modell, ő az egyetlen csaj, akit pasiként fotóznak, és ő ezt egyáltalán nem bánja.  Véletlenül került a szakmába, amikor egy fotós barátjának az utolsó pillanatban szüksége volt egy férfi modellre, és így a férfias külsejű Casey-t kérte meg, ugorjon be. A fotók olyan jól sikerültek, hogy több ügynökség azonnal lecsapott rá.

A francia lány úszóként kezdte, az atlantai olimpián indult is 18 éves korában, teljesen kopaszra borotvált fejjel borzolta akkor a kedélyeket. „Gyerekkorom óta arra vágyom, hogy úgy nézzek ki, ahogy igazán szeretnék, nekem ez a szabadság, és ráadásul ezzel még pénzt is keresek” – magyarázza a modell, aki szeretné, hogy mindenki vállalja fel önmagát.

Korábban az Oscar-díjas színésznő, Tilda Swinton reklámozott férfiöltönyöket, azok a fotók is megosztották a nagyvilágot.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top