Öltözködjünk

Megfizethető luxus a kifutóról

Hordanád a kifutókon látott legmenőbb ruhákat anélkül, hogy hitelt kelljen felvenned? Megmutatjuk, hogyan csináld!

Nem kell modellnek lenned ahhoz, hogy a kifutóról öltözz! Mutatunk néhány igazán divatos fazont, ami nem kerül vagyonokba.

Chanel

Kabát: Fandf, kesztyű: adidas, Táska: River Island, Bross: Asos, Cipő: Top Shop, Nadrág: HM
Kabát: Fandf, kesztyű: adidas, táska: River Island, bross: Asos, cipő: Top Shop, Nadrág: H & M

Karl Lagerfeld az idén is megadta a módját a kifutós bulijának: az összes modellnek kristályokkal kirakott szemöldököt csináltatott, amitől többé-kevésbé felismerhetetlenek lettek. Szerencsére azért Karl, akármennyire is extravagáns, a ruhákat illetően meglehetősen konzervatív szezont zárt, úgyhogy nem is lesz olyan nehéz lemásolni. A lényeg, hogy a divatbemutatón megjelenített jeges, télies hangulatot valahogyan el tudjuk kapni. Viszont ami a modelleknek jól áll, nem biztos, hogy rajtunk is ideális lesz: a bokalengő nadrág csak magas nőknek áll jól; még ilyen cipővel is. Ha úgy érezzük, hogy túlságosan kettévágja a lábunkat, inkább viseljünk hosszabb nadrágot. A fekete és az ezüst kiegészítők összepárosítása pedig szinte adja magát.

Diane Von Fürstenberg

Blúz: Veromoda, Öv: Asos, Szoknya: Mango, Cipő: Zara
Blúz: Veromoda, öv: Asos, szoknya: Mango, cipő: Zara

A tervezőnő szemlátomást nem akart falakat rengetni, inkább csak kihangsúlyozta a női testen azt, ami szép. Ezt mi is bármikor megtehetjük. A ceruzaszoknya néhány pluszkilóval is előnyös lehet, csak ne olyan nagyon fényes és kisebb hurkákat is kegyetlenül kihangsúlyozó felsőt viseljünk hozzá. A mandarinszín a szezon egyik legjobban eltalált divatszíne, mert szinte mindenkinek jól áll. Ha egyébként nem is mernénk mondjunk ilyen színű blúzt viselni, egy öv erejéig mi is kipróbálhatjuk, hiszen ez a szett is meglehetősen unalmas lenne a villanásnyi színfolt nélkül.

Gucci

Nadrág, blúz, kabát: Mango, Rúzs: Chanel
Nadrág, blúz, kabát: Mango, rúzs: Chanel

Akár tetszik, akár nem, a hosszú szoknya ismét divatos. Már a Mangónál, a Bershkánál és a Stradivariusnál is lehet kapni. Ez a trend a kilencvenes éveket idézi, akárcsak a Diane Von Fürstenbergnél látott egyszerű, kerek nyakkivágású top. Ha magas sarkú cipővel viseljük, akkor nyúlánknak fogunk látszani benne, ha pedig lapossal, akkor egyfajta kúlságot sugározhatunk. A férfias szabású kabátok még az idén is divatosak, bár ezek sem mindenkinek állnak jól. Ha kerekebbek vagyunk, vagy mellben nagyon erősek, akkor inkább viseljünk helyette derékra szabott kabátot, viszont a bordó rúzs szinte kötelező az idén télen.

Burberry Prorsum

Szoknya: Marks and Spencer, öv: Rang and Bone, Harisnya: Top Shop, Kesztyű: River Island, poló: Mango, Cipő: Deichmann, Blézer: Mango
Szoknya: Marks and Spencer, öv: Rang and Bone, harisnya: Top Shop, kesztyű: River Island, póló: Mango, cipő: Deichmann, blézer: Mango

Ebben a szettben keveredik a sportos, a military és a nőies stílus. Nőiesebb blúzzal és cipővel is lehetne viselni, de akkor elvesztené a fiatalos stílusát, amit a mustársárga kesztyű párosítása a teveszínű szoknyával tesz csak igazán vagánnyá. Ezt a lábszárközépig érő szoknyahosszat megint csak a magasabb és vékonyabb nőknek ajánlanánk, mert a legkevésbé sem előnyös, pláne lapos sarkú bokacsizmával, viszont nyugodtan választhatunk térdig érő szoknyát, és azzal már biztosan nem lövünk mellé. Ugyanezt a szettet bordó és vörös vagy padlizsánszínek keverésével is el tudjuk képzelni: sőt, amennyiben még véletlenül sem viselünk hozzá átlátszó harisnyát, szinte bármilyen meleg színek keverésével működni fog.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top