Öltözködjünk

Palvin Barbi a legfrissebb címlaplány

Vasárnap még a Golden Globe-on pózolt Chanelben, ma pedig már a Cosmopolitan címlapján láthatjuk viszont. Beleolvastunk a Palvin Barbival készített interjúba.
Palvin Barbi a legfrissebb címlaplány
Palvin Barbi a legfrissebb címlaplány

– Kitől örökölted a szépségedet?

– Én egy igazi mix vagyok: a szám az apukámé, a szemem anyukámé, az alkatom pedig a nagymamámé. A mama is pont ilyen magas és karcsú volt, viszont a dédimamámtól örököltem az arcvonásaimat és a hajamat.

– Már kislányként is gondoltál a modellkedésre?


– Nem, akkor még azt képzeltem, hogy ügyvéd lesz belőlem, mert a dédimamám nagyon sok tévésorozatot nézett, és mindig az ügyvédnők voltak benne a jók. Aztán elkezdtem énekelni, zenélni, hat évig tanultam népdaléneklést, és akkor fordult meg a fejemben, hogy színésznő vagy énekesnő leszek. Még egy országos népdalversenyre is elmentem.

– Ha azt mondtad volna, hogy rocksztár akartál lenni, azt érteném. De népdalénekes?


– Az általánosban matektagozatos voltam, és hívtak az operatagozatra, viszont nem mentem, mert imádtam számolgatni. Kértek, legalább az énekversenyekre járjak el, viszont én csak népdalokat és gyerekdalokat tudtam. Az egyik ilyen fellépésen találkoztam egy tanárral, akitől elkezdtem tanulni, évekig jártam hozzá népdalozni.

Olvasnál még? Vedd meg a Cosmopolitan legújabb számát!

A képeket Baráti Vince fotós készítette, aki egyben az Icon Model Management bookere és ő fedezte fel Barbit is.
Ruha: mindkét képen Irene Luft német divattervező kreációja szerepel

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top