Öltözködjünk

Már kisgyerekekről is készítenek divatblogot

A blog készítői legszívesebben luxusruhákban parádézó kicsiket fotóznak le.

ladysandgents.com
ladysandgents.com

Az utcai divatot bemutató blogok kimondottan felkapottak, ami egyáltalán nem is baj. Két amerikai nő azonban azt vette a fejébe, hogy fiatalok, felnőttek vagy épp jól öltözött idősek helyett trendi kisgyerekekről készít street style blogot.

Az ötletgazdák, a stylistként dolgozó Estee Stanley és divattervező barátnője, Jenny Kayne mindketten anyukák, azonban a Ladys & Gents című blogban nem a saját gyerekeik öltözékeit mutatják be, hanem a barátaik, ismerőseik vagy épp az utcán kiszemelt gyerekek szettjeit. A fotók alatt a ruhamárkákat is feltüntetik, ebből pedig kiderül, hogy a lefotózott gyerekek többsége méregdrága luxusholmikat visel.

Az alig néhány hete üzemelő blog máris rengeteg vitát váltott ki: sokaknál igencsak kicsapta a biztosítékot maga a tény, hogy gyerekekről készül divatblog, illetve rengetegen kifogásolják azt is, hogy ha már, akkor miért nem olyan öltözékeket mutatnak be, amit egy átlagos család is megengedhet magának.

Nektek mi a véleményetek?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top