Öltözködjünk

Száműzték a modelleket a plakátokról

Hajókkal vagy fejetlen próbababával helyettesítik a húsvér modelleket Pakisztánban, mert nemrég egy fedetlen váll kivágta a biztosítékot.

Szőrtelenítőt reklámozó bollywoodi színésznő fedetlen válla viselte meg a pakisztáni hívőket, így több divatcég is úgy határozott – nyilván az eladás érdekében –, hogy nem borzolják a kedélyeket, és helyettesítik a modelleket valami mással.

Máris kedvünk van ruhát venni!
Máris kedvünk van ruhát venni!

Hogy miért pont egy hajó jutott eszébe a J. Lawn divatcégnek, fogalmunk sincs. De íme a plakát, aminek a célja, hogy csinos ruhákat adjon el. A modellek helyett a hajót öltöztették be, pontosabban a vitorlákon látható a nyári kollekció egy-egy anyaga.

A másik modellpótló megoldás a fej nélküli próbababa, ami elég egyszerű megoldása az igazi modellek helyettesítésének. A divatcégek megígérték, a következő kollekció népszerűsítésére majd valami újat találnak ki, és alig várjuk, hogy legközelebb mivel rukkolnak elő. Kismacskától bicikliig bármit el tudunk képzelni…

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top