Öltözködjünk

Bordavillantó partiruha és oroszlános pulcsi – sztár kismamák ruhatára

Egyre több celeb vállal kisbabát Hollywoodban és azon kívül, de a legtöbbjüknek eszük ágában sincs szakítani eddigi öltözködési stílusával, és ez alól még Kate Middleton sem kivétel. Várandós hírességek gardróbjába lestünk be!

Domborodó has ide vagy oda, úgy tűnik, a régi idők (anyósai és mamái) által megkövetelt, munkaruhákra hajazó terhesoverallok és zsákruhák divatjának leáldozott. A mai idők kismamái egyre inkább ragaszkodnak öltözködési stílusukhoz a várandósság hónapjai alatt is, minimálisan engedve csak a kényelmi szempontoknak.

Bordavillantó partiruha és oroszlános pulcsi – sztár kismamák ruhatára

Kate Middleton például hosszú hetek elvonultsága után a napokban jelent meg először a nyilvánosság előtt. Világszerte milliók lesték, mit visel majd a 21. század királyi divatikonja, amikor először kapják lencsevégre terhesen, és hát nem, nem egy lenge, sokat takaró hagyományos kismamaruhát. Vilmos herceg felesége egy viszonylag „szerény”, monokróm Max Mara-ruhára szavazott a londoni jótékonysági eseményen, ami kb. 40 ezer forintba kerül, ám ehhez egy közel 1 millió forintos, csupa fehérarany és gyémánt Asprey 167 nyakéket viselt. A Kate-effektusnak persze a Max Mara divatház már most is nagyon örülhet, hiszen mint azt szóvivőjük korábban elmondta, bármilyen modellt is visel tőlük Kate, annak az eladása másnap az egekbe szökik.

Bordavillantó partiruha és oroszlános pulcsi – sztár kismamák ruhatára

Jessica Simpson már második babáját várja, és a jelek szerint úgy van vele, ha kibírt már egyszer 9 hónapot tűsarkúban, akkor miért tenne most kivételt? Az amerikai énekesnő híres arról, hogy rajong a szexi, sokat láttató, szűk ruhákért, ahogyan a magas sarkú cipőkért is. Jay Leno műsorának sztárvendégeként is ügyelt a megfelelő szellőzésre, kurta, mélyen dekoltált, cserébe állatmintás vadító sztreccsre szavazott, gigantikus sarkú (egyes források szerint több mint 15 centis!) cipővel kombinálva, amiben örök rejtély, hogy hogyan jutott el esés nélkül a szófáig.

Bordavillantó partiruha és oroszlános pulcsi – sztár kismamák ruhatára

Nem, természetesen nem megyünk el Kim Kardashian kismamagardróbja mellett sem, amiről elöljáróban és a figyelmetlen szemlélők kedvéért jegyezzük meg, hogy szerintünk semmiben sem tér el a korábbiaktól, sőt. Mióta megtudtuk, hogy az örmény származású amerikai médiasztár kisbabát vár rapper-divattervező szerelmétől, Kanye Westtől, azzal vagyunk kénytelenek szembesülni, hogy még az eddiginél is provokatívabb stílusra váltott. Kim esetében egyelőre csak a súlygyarapodása utal arra, hogy hamarosan anyai örömök elé néz. Legfigyelemreméltóbb „kismamaviseleteként” mi arra a szép, első blikkre irodai szettre emlékezünk, amiről második ránézésre kiderült, hogy erősen hiányos. A boldog kismama ugyanis olyan átlátszó inget viselt, aminek a létezését szinte nem is vettük észre, ellenben a melltartója mintája komolyabb távolságból is kitűnően feltérképezhető volt. Kimet azóta már láttuk előnyös, fekete (igaz has- és derékvillantós), valamint meseszép kék showgirl-ruhában is. Utóbbi nemcsak a dekoltázsát, hanem bordái és hasa jelentős részét is szabadon hagyta.

Bordavillantó partiruha és oroszlános pulcsi – sztár kismamák ruhatára

Na, de elég a sok szabadon hagyott bőrből és buliszettnek is túl provokatív kismamaruhából, hiszen van olyan celebre is példa, aki annyira stílusosan öltözteti domborodó pocakját a vörös szőnyegen és a mindennapokban egyaránt, hogy szinte klasszikus, elegáns kiegészítőként tünteti fel. Ott van mindjárt az egykori vadóc, Peaches Geldof, aki mára lecsillapodva és boldogan várja második kisfiát. A londoni divathéten Bob Geldolf terhes lánya zenész férjével többször is felbukkant, és sikkes kismamaruháival mindannyiszor elvarázsolta a stílusszakértőket. Letisztul, szép ruhaválasztás jellemzi, egyszerűen nem tud mellélőni: a Moschino bemutatóját egy kissé retró, halványkék, szövött kosztümben nézte végig a 23 éves sztár, de az Elle díjátadóján viselt barackszín csipkeruhájában is felejthetetlen látványt nyújtott.

 

Bordavillantó partiruha és oroszlános pulcsi – sztár kismamák ruhatára

Lara Stone szupermodellt mindig is a visszafogottabb öltözködés és tökéletes alak jellemezte. Az első gyermekét váró modell terebélyes pocakját szokásától eltérően egy igen figyelemfelkeltő, passzentos és élénkpiros Calvin Klein-darabban mutatta be a Gotham független filmfesztivál díjátadóján. Ettől eltekintve a hírességet a hétköznapokban továbbra is főként farmerben, laza pólókban vagy a kedvenc fekete bőrnadrágjában láthatjuk.

Bordavillantó partiruha és oroszlános pulcsi – sztár kismamák ruhatára

Lezárásként pedig említsük meg az első gyermekének nemrég életet adó Amber Rose-t, azt az amerikai médiajelenséget, aki élénk, vibráló és merész stílusával kismamaruhafronton is történelmet írt. A dús idomú modell (aki mellesleg éppen a már kispapaként korábban említett Kanye West exbarátnőjeként lett ismert) sokakat sokkolt, amikor hihetetlenül terebélyes pocakját a lehető legélénkebb színű, néha vicces, néha már inkább őrült ruhákba bújtatta, majd ezt bőszen dokumentálta és meg-megosztotta twitteres rajongótáborával. Személyes kedvencünk egy citromsárga, kapucnis moherpulcsi, egy szimpatikus oroszlánfejjel a mellkasán, valamint az a szupersztreccs mozaikmintás színkavalkád, amit Amber-ruhaként öltött magára.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top