Öltözködjünk

Cicák és teknőcök – szemüvegtrend, 2013

Ha mostanában készülsz új szemüveget csináltatni, figyelj! Ezek idén a legdivatosabb fazonok.

Cica

 

Cicák és teknőcök - szemüvegtrend, 2013

A tavalyi év slágerének számító, cicás fazonú szemüvegkeretek nemcsak hogy nem mentek ki a divatból, de egyre trendibbek. A sötét színek mellett idén a világos változatok is nagyon mennek. Bár itthon egyelőre viszonylag kevesen vállalják be ezt a formát, kár tartani tőle, ugyanis az arányos, az ovális, a kerek és a szögletes arcformájúaknak is jól áll.

Teknőcminta

 

Cicák és teknőcök - szemüvegtrend, 2013

Amennyiben a mintás kereteket kedveled, 2013-ban teknőcmintás szemüvegkerettel lehetsz a lehető legaktuálisabb. A barnás-bézses minta gyakorlatilag mindenféle formájú szemüvegkereten megjelenik.  

Színes szárak

 

Cicák és teknőcök - szemüvegtrend, 2013

Ha a színes holmikat részesíted előnyben a szemüvegkeretek esetében is, a szárakra figyelj, ugyanis idén az áttetsző keretes, de színes szárú szemüvegek a menők.

Malcolm X

 

Cicák és teknőcök - szemüvegtrend, 2013

Bár az úgynevezett Malcolm X szemüvegkeretet jellemzően inkább férfiak hordják, ebben az évben a nőknél is divatba jött, ezért ha szereted a maszkulin stílusú kereteket, most nyugodtan választhatsz ilyet is. Ha úgy ítéled meg, hogy a sötét, szemöldökhangsúlyos keret túlságosan komorrá teszi az arcod, akkor a világos, áttetsző verzió a neked való.

Geek

 

Cicák és teknőcök - szemüvegtrend, 2013

A geekszemüveg ugyan egy kissé már unalmas, ugyanakkor tény, hogy továbbra is trendinek számít. Legalábbis akkor, ha nem átlátszó üveg vagy műanyag, hanem optikai lencse van benne.  

Keret nélkül

 

Cicák és teknőcök - szemüvegtrend, 2013

Abban az esetben, ha nem vagy oda a karakteres szemüvegkeretekért, illetve olyan modellt keresel, ami semlegesebb és gyakorlatilag bármilyen öltözékhez passzol, akkor egy szögletes, keret nélküli modellt érdemes választanod. Ekkor sem kell azonban lemondanod a nőies díszítésekről, ugyanis az apró, diszkrét kövecskék, illetve a dizájnos, formatervezett szárak ezeken a szemüvegeken is divatosak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top