Öltözködjünk

Visszatértek a farmerruhák!

A tavaszi–nyári divat egyik alapdarabja idén a farmerruha. Tippek következnek, hogyan viseld.

Barnával

 

Ruha: H&M, dzseki, táska, öv, ékszerek: Mango, cipő: Stradivarius
Ruha: H&M, dzseki, táska, öv, ékszerek: Mango, cipő: Stradivarius


A kék farmerhoz
kiválóan passzolnak a natúr színű – kiváltképp a középbarna árnyalatú – holmik, és nincs ez másképp egy farmerruha esetében sem. A ruha derékban szűkített szabását tovább hangsúlyozhatod egy vastag derékövvel, a tűsarkú szandál pedig még sikkesebbé teszi a megjelenésed. A szett színvilágához az arany- vagy rézfényű ékszerek illenek leginkább. Hűvösebb időben ehhez az öltözékhez nyugodtan magadra kaphatsz egy rövid bőrdzsekit is, azzal együtt ugyanis csak még stílusosabb lesz az összhatás.

Fehérrel

 

Ruha, táska, karkötő: Mango, cipő: Zara, fülbevaló: Lokalwear
Ruha, táska, karkötő: Mango, cipő: Zara, fülbevaló: Lokalwear

A fehér csipkékkel díszített, bővülő szabású farmerruha tökéletes alap egy etnostílusú szetthez. Válaszunk hozzá még egy-két, szintén e stílusjegyeket hordozó kiegészítőt, viszont a kevesebb több alapon azért lehetőleg ne borítsunk magunkra egy komplett népművészeti boltot! Ebben az esetben például a népi motívumokkal díszített fülbevaló és a csipkés cipő az etnovonalat hangsúlyozza, a karkötő és a táska azonban már semleges, minimalista stílusú.

Szürkével

 

Ruha: Esprit, leggings: Mango, textilnyaklánc: Musume, cipő: Converse
Ruha: Esprit, leggings: Mango, textilnyaklánc: Musume, táska: Promod, cipő: Converse

Rohangálós napokra, amikor a kényelem az elsődleges szempont, szuper választás lehet egy farmer ingruha pamutlegginsszel, sportcipővel és nagy, pakolós táskával. Annak érdekében azonban, hogy az összegész mégse legyen unalmas, dobj fel még valamilyen látványos – de nem kényelmetlen – kiegészítőt, például egy fonott textilnyakláncot!

Pirossal

 

Ruha: Levi’s, táska: Zara, ékszerek: Stradivarius, cipő: Bershka, rúzs: Maybelline
Ruha: Levi’s, táska: Zara, ékszerek: Stradivarius, cipő: Bershka, rúzs: Maybelline

Egy farmerruhás szerelés kimondottan dögös is lehet. Ehhez először is szükség van egy ilyen vagy ehhez hasonló, nőies szabású farmerruhára, melyet piros szandállal, táskával és kiegészítőkkel kombinálsz. Az öltözékhez szinte kötelező a piros rúzs és/vagy körömlakk.  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top