Öltözködjünk

10 kötelező darab őszre

A tél ugyan még messze jár, de a nagy divatházaknál már bőven telet írnak. Így van ez az F&F háza táján is, ahol május közepén mutatták be saját őszi–téli kollekciójukat.

1. Kockák minden mennyiségben

A kockák időről időre megpróbálnak bekúszni a ruhatárunkba. Sokan félnek tőle, pedig ha nem variáljuk túl, akkor kimondottan elegáns viselet lehet egy kockás, földig érő ruha.

10 kötelező darab őszre

2. Főszerepben a dekoltázs

Persze a szép dekoltázs sosem ment ki a divatból, de idén télen nem kipakoljuk, amink van, hanem sejtetjük, hogy vajon mink lehet. És az hatalmas különbség. A mélyen dekoltált blúzokat érdemes egy hosszú, de diszkrét lánccal feldobni.

10 kötelező darab őszre

3. Szeretünk, műszőrme!

Aki azt hiszi, hogy az igazi szőrme még mindig divat, az hatalmas tévedésben él; a mostanában készülő műszőrmék minősége miatt már nem lehet olyan érzetünk, mintha a játék mackót húztuk volna fel. Az idei szezonban a színes darabok is menők lesznek.

10 kötelező darab őszre

4. Áttetsző holmik

Az áttetsző ruhák az elmúlt néhány szezonban igazi sztárnak számítottak. Idén sem lesz ez másképp, sőt a kilencvenes évekből ismert tükörbársonnyal is jobb lesz újra megbarátkozni, egyszerű kiegészítőkkel kimondottan jól fognak mutatni.

10 kötelező darab őszre

5. Szeresd a zöldet!

A méregzöld az egyik legelegánsabb szín, mégis nagyjából 5 évet kell várunk rá, hogy egy felkapott időszak után újra divatba jöjjön. Lilával és barnával kombinálva kimondottan jó lesz az összkép, az igazán bátrak pedig kékkel is kipróbálhatják.

10 kötelező darab őszre

6. Bő nadrágok

A 20-as évekből ismert egyenes, bő szabású nadrágok az idei szezonban ismét divatosak lesznek. Lágy esésű blúzokkal és rövid állású zakókkal hordanánk őket.

10 kötelező darab őszre

7. Egyedi derekak

A ruháknál különlegesen nagy hangsúlyt kapnak az egyedi derékmegoldások, csavart szabásvonalakkal és különleges szűkítési megoldásokkal emelik ki a karcsú vonalakat. Ami pedig jó hír, hogy azoknak is előnyösek ezek a ruhák, akik nem tartoznak a 36–38-as mérettartományba.

10 kötelező darab őszre

8. Hatalmas táskák

Jó hír, hogy nem kell egy apró táskába passzíroznunk az összes cuccunkat, ugyanis az úgynevezett maxibagek még mindig divatban lesznek, ebben a szezonban a díszítés nélküli fazonokat keressük leginkább.

10 kötelező darab őszre

9. Motoroscsizma

A motoroscsizma elég megosztó fazon, sokan imádják, mások a nőies ruhatár igazi megcsúfolásának tartják. Csajos, szexi kiegészítőkkel egyáltalán nem lesz otromba az összkép, és bárki elhiheti nekünk, nagyon kevés ennél kényelmesebb fazon létezik.

10 kötelező darab őszre

10. Nagy pulcsik

Nincs is annál jobb, mint egy hideg őszi vagy téli napon beburkolózni a kedvenc nagy kötött pulcsinkba – idén szerencsére nemcsak otthon tehetjük. A maxipulcsik viselése az utcán is teljesen legális lesz.

10 kötelező darab őszre

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top