Öltözködjünk

Térdtől felfelé – nagy télikabátmustra

Ha épp a napokban készülsz új télikabátot vásárolni, figyelj! Mutatjuk a szezon legtrendibb darabjait.

Az idei szezon divatos télikabátjainak közös tulajdonsága, hogy garantáltan nem érnek térdnél lejjebb. Térdtől felfelé viszont meglehetősen bőséges a választék. Az elegáns, ugyanakkor kellőképpen meleg kabát viszont továbbra is ritkaság.

Fekete szövet

A fekete szövetkabát  továbbra is alap. Idén a szimpla és a dupla soros gombolás mellett a cipzáras, illetve a rejtett gombsorral készült modellek is menők. Az egyenes és a derékban szűkített vonal mellett újdonságnak számít a lefelé szűkülő szabás.

Megnézem
Összes kép (1)

Túl a feketén

Ha nem, vagy nem kizárólag fekete kabátban szeretnél járni, idén bézs, teveszín, piros, bordó és persze szürke kabátban is trendi lehetsz, de nagyon divatosak azok a modellek is, melyeken alul több, különböző színű sáv fut.

Megnézem
Összes kép (1)

Kockás

A szezon egyik meghatározó irányzata, a kockás minta a télikabátok, ezen belül pedig főleg a  szövetkabátok divatján is érezteti a hatását. Bőségzavarban válogathatunk a legkülönfélébb színvilágú, méretű és stílusú kockás darabok közül, csupán az a gond, hogy ezek a modellek jövő télen már jóval kevésbé lesznek divatosak.

Megnézem
Összes kép (1)

Pufi

Amennyiben a télikabátod megválasztásakor a praktikum és a hőérzet a leglényegesebb szempontok, akkor a pufikabátok között érdemes körülnézned, hiszen továbbra is ezek a legmelegebb darabok a divatmárkák kínálatában.

Megnézem
Összes kép (1)

Parka

A szövetkabátok és a pufikabátok között jelentenek átmenetet a téli parkák, melyek az előbbinél valamivel melegebbek, az utóbbinál viszont vékonyabbak. „Kötelező” tartozékuk viszont a műszőrme gallér és/vagy bélés.

Megnézem
Összes kép (1)

Műszőrme

A műszőrme megint divat, és a fast fashion boltokban is egészen csinos darabokat kapni, viszont épp ezek azok a modellek, melyekkel leginkább vigyázni kell, hiszen lehet, hogy a fűtött üzletben kellemesnek melegnek tűnnek, valójában azonban alig melegebbek egy dzsekinél.  

Megnézem
Összes kép (1)

Ha még mindig tanácstalan vagy, hogy milyen télikabátot válassz, kattints ide, és teszteld magad!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top