Öltözködjünk

Szolidabb ruhatárat kap Katalin hercegné

II. Erzsébet utasítására veszik visszafogottabbra a hercegné stílusát. A fellibbenő szoknya mostantól szigorúan tilos!

Ahogy három évtizeddel ezelőtt Diana hercegnő, úgy idén áprilisban Katalin hercegné indul majd hivatalos körutazásra Ausztráliában. Erre az útra már azt az eddig megszokottnál visszafogottabb öltözékekből álló gardróbot viszi magával, melyet II. Erzsébet személyes öltöztetője, Angela Kelly állít össze számára, a királynő utasítására. 

A három és fél hetes utazás alatt Katalinnak naponta akár négy alkalommal is át kell majd öltöznie. A ruhatárának tükröznie kell egyrészt, hogy ő a trónörökös felesége, másrészt pedig, hogy családanya. A személyre szabott öltözékeket a hercegné kedvenc divatházai, többek között az Alexander McQueen-ház, illetve Alice Temperley készítik majd. Katalinnak ezentúl hosszabb szoknyákat kell viselnie, méghozzá olyanokat, melyek még véletlenül sem libbennek fel úgy, ahogy az korábban már többször megtörtént.

Angela Kelly a királynő személyes gyűjteményéből válogatja majd ki azokat a drágakövekkel kirakott ékszereket, tiarákat, melyeket a hercegnének fel kell majd vennie.

Az udvar egyértelmű szándéka, hogy mind jobban hangsúlyozzák Katalin felséges státuszát és háttérbe szorítsák azt az emberközeli képet, mely a hercegnéről kialakult. Kérdés persze, hogy ez mennyire jó irány, hiszen Katalin népszerűségének épp az az egyik alappillére, hogy az emberek nem egy hűvös, elérhetetlen hercegnőt, hanem egy kedves, mosolygós, „közülük való” lányt látnak benne.

Szolidabb ruhatárat kap Katalin hercegné

Forrás: Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top