Öltözködjünk

Tavasszal visszatér a nadrágtartó

Tavaszra jó, ha beszerzünk pár mutatós hózentrógert. Divatszakértő bloggerünk összegyűjtötte a kifutók legtrendibb darabjait, és bemutatja az üzletek kínálatát is.

Az elmúlt években biztosan nem sokszor találkoztunk a divatos, főként női viseletekben a nadrágtartóval, de úgy tűnik, a trend visszatér, és rövidesen úton-útfélen hózentrógert viselő lányokkal találkozhatunk az utcán, vagy akár mi magunk is követőkké válhatunk.

 

A nadrágtartó tavasszal visszatér

 

Persze a trend eddig is fel-fel tűnt, de inkább csak divatmagazinok címlapján, mint ezen a 2008-as ELLE-borítón, de most úgy tűnik, tényleg áttörés következik.

 

A nadrágtartó tavasszal visszatér

 

Ez a pántos kiegészítő elsőre az öreg papikat, joviális úriembereket vagy a kisfiúkat juttatja eszünkbe, akik csakis praktikus okokból hordják nadrágtartójukat. Azt, hogy a 2014-es tavaszi–nyári divatban is megállja a helyét ez a kiegészítő, először a kifutókon láthattuk, hisz Max Marától a Givenchyig számtalan bemutatón találkozhattunk vele elegáns vagy sportos kivitelben.

 

A nadrágtartó tavasszal visszatér
 
A nadrágtartó tavasszal visszatér

Lassan a hírességek is elkezdték hordani, majd egyre több street style fotón is visszaköszönt a hózentróger.

A nadrágtartó tavasszal visszatér

 

És ha kíváncsi vagy, milyen fazonú nadrágtartót hol szerezhetsz be, akkor kattints a Kis Fekete blogra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top