Öltözködjünk

Nagy tavaszi trendkörkép

Pöttyök, pop-art, virágok, megbolondított fehér ingek, pörgős szoknyák és bő nadrágok... Bemutatjuk a tavasz legmeghatározóbb trendjeit.

Divatszínek

Nagy tavaszi trendkörkép

A Pantone Intézet tízet jelölt meg a tavasz divatszíneként, ebből öt pasztellárnyalat, nevezetesen a szelíd kék, a lila tulipán, a bürökzöld, a palomaszürke és a homok.

Nagy tavaszi trendkörkép

A második öt viszont élénk szín: ezek a frézia, a csilipiros, a celózia, a ragyogó orchidea, valamint a kápráztató kék. Az évszak palettájára tehát nem panaszkodhatunk: a visszafogottabb és a határozott árnyalatok kedvelői is megtalálhatják rajta a kedvenceiket.

Virágos

Nagy tavaszi trendkörkép

A virágminta a tavaszi–nyári hónapok egyik leginkább magától értetődő divatja. Ebben az évben a sűrű, mozgalmas, illetve a különféle méretű virágminták kombinálása a legmenőbb.

Pöttyös

Nagy tavaszi trendkörkép

Míg a tavalyi év slágermintája a csíkos volt, idén a pöttyös lesz az, mégpedig az egészen kicsitől a nagyig mindenféle méretben, elsősorban fekete alapon fehér, illetve fehér alapon fekete verziókban, esetleg más mintákkal keverve.

Pop-art

Nagy tavaszi trendkörkép

A feltűnő, változatos darabok kedvelői örülhetnek, ugyanis a pop-art stílusú, csupa szín, csupa forma ruhadarabok is szuperdivatosak.

Ing, újratöltve

Nagy tavaszi trendkörkép

A klasszikus, fehér ing örök divat, ám erre a szezonra némileg megújult, így talán azok is szeretni fogják, akik egyébként nem szívesen veszik fel. A tervezők különféle díszítésekkel, illetve új szabásvonalakkal tették változatosabbá a holmit.

Feliratos holmik

Nagy tavaszi trendkörkép

A feliratok ebben a szezonban a pólók és a pulóverek mellett még az elegánsabb ruhákon is megjelennek. Ízlés dolga persze, hogy felveszünk-e ilyet vagy sem, mint ahogy az is, hogy ha igen, akkor mit írunk ki magunkra. 

Aszimmetrikus

Nagy tavaszi trendkörkép

Az aszimmetrikus szoknyák már az őszi–téli szezonban is nagyon mentek, ám tavasztól a fazon a szoknyák mellett immár az egyberuhákon is feltűnik.

Pörgős

Nagy tavaszi trendkörkép

A szezon nagy visszatérői az ötvenes évek Amerikájának stílusát idéző, térd alá érő pörgős szoknyák, illetve az ilyen szoknyamegoldással készült ruhák.

Bő nadrágok

Nagy tavaszi trendkörkép

A cicanadrágok évekig tartó egyeduralma után most éles váltás következik, ugyanis a kimondottan bő, derékszabású nadrágok jönnek újra divatba.

Ha a cipődivat is érdekel, kattints ide és ismerkedj meg a szezon legtrendibb fazonjaival!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top