Öltözködjünk

Hogyan álljunk neki? Tippek tavaszi gardróbfrissítéshez

A tavasz megkívánja, hogy a gardróbunk tartalmát is rendbe szedjünk, rendszerezzük, és előássuk a kedvenc vidám ruháinkat a szekrény mélyéről. Bloggerünk segít, hogyan csináljuk.

Az évszakváltás az egyik legjobb alkalom arra, hogy a ruhatárunkat rendbe tegyük, és ha már a tavaszt az újjászületéssel azonosítjuk, akkor ez arra is megfelelő alkalom, hogy a ruhatárunk is megújuljon!

Ilyenkor a téli és a nyári holmik között helycsere következik. A téli holmikat most néhány hónapra félretesszük, közben a szekrényünk mélyéről előszedhetjük a tavaszi-nyári, színes, világos, könnyű darabokat. Válogassunk, szortírozzunk, selejtezzünk: ezek a kulcsszavak a gardrób rendbetételénél. Merjünk szigorúak lenni!

Tavaszi gardróbfrissítés

Válogassuk ki, mi az, ami megy a ruhatárunkból, és mi az, ami marad. Talán könnyebb a feladat, ha áthívjuk egy barátnőnket. Aztán felváltva vesszük kezelésbe egymás ruhásszekrényeit. Csak egy jó zenét kell berakni, és kezdődhet a munka!

A ruhákat vegyük ki a szekrényből, és próbáljuk fel! Igen, fontos, hogy próbáljuk fel őket! Cserélgethettünk is közben, mert előfordulhat, hogy kihíztuk, kifogytunk belőle, vagy végleg kinyúlt, elhasználódott, már nem az igazi.

Ne ringassuk magunkat abba az álomba, hogy majd belefogyunk, belehízunk valószínű, hogy ez úgysem fog megtörténni. Inkább ajándékozzuk tovább, amíg meg nem rágja a moly, vagy tintázza össze valaki.

Ha még mindig nincs meg, hogyan állj neki, kíváncsi vagy, pontosan milyen szempontokat érdemes mérlegelni a válogatásnál, akkor a folytatásért kattints a Sziluett Personal Styling blogra!

Tavaszi gardrób frissítés

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top