Öltözködjünk

Itt a napszemüvegszezon!

Van, ami változik és van, ami sosem. Nos, a napszemüvegek stílusára mindkettő igaz. Idén az is trendi, ami az '50-es években volt, de hódítanak a legújabb irányzatok is. Lássuk, miből válogathatsz!

Cicaszemüveg

Megnézem
Összes kép (1)

Cicásnak nevezzük azt a fazont, mikor a keret felső sarkai jócskán felfelé ívelnek a közepéhez képest. Kicsit olyan, mint a cica fülei – innen az elnevezés. Idén megtaláljuk ebből a stílusból a klasszikus és az újraértelmezett, akár terepmintás darabokat is. Nagyon nőies fazon, de tény, hogy markáns karaktert ad az arcnak.

Színes

Megnézem
Összes kép (1)

A vidám színek kedvelőinek sem kell a párnájukat telesírniuk. Legyen szó akár a keretről, akár az üveg foncsorozásáról, az élénk színeket a napszemüvegek frontján is megtalálod. Minden alkalomhoz és ruhához viszont nem passzol egy-egy markáns szín, így legjobb, ha van mellette még egy klasszikus verzió is.

A légy 

Megnézem
Összes kép (1)

Van az az egyébként klasszikus napszemüvegfazon, aminek a formája hasonlít a légy hatalmas szemeire. Ez a darab beteríti nemcsak a szemedet, hanem az arcod egy részét is. Mindezekkel együtt szintén roppant nőies, és szerencsére sok méretben és sok verzióban előfordul idén is.

Vintage

Megnézem
Összes kép (1)

Vintage jelzővel illetjük azokat a fazonokat, amik letűnt korok stílusait idézik. Felbukkan idén az ’50-es évek amerikai fiataljainak csontkeretes szemüvegeitől a ’60-as évek kerek fazonjain át mindenféle. Az vegyen ilyet, aki tudja is hordani – nekik viszont garantáltan jól is áll.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top