Öltözködjünk

Nagy tavaszi design-körkép

Tavasszal nemcsak a természet kel életre, hanem a magyar tervezők által megálmodott ékszerek, ruhák és más kiegészítők is. Összegyűjtöttünk néhány izgalmas újdonságot, nehogy bármiről lemaradjunk.

Régi – Új Kiállítótér

Mindenekelőtt a legfontosabb esemény, hogy Budapest szívében, az Erzsébet téren, új köntösben ismét megnyílt a Design Terminál.

A megújult épület idén közel háromszáz rendezvénynek ad otthont. Rendezvényhelyszínként megnyílik a második emeleti terasz, valamint kibővül a konferenciaterem is. A földszinten a Terminál étterem és Gastroshop kap helyet. Mindemellett egy mobil pavilonnal is bővült a Design Terminál, amelyet kiállítások és workshopok rendezésére használnak.

Nagy tavaszi design körkép

 

Gyönyörű, kézzel festett porcelán ékszerek

Az idei év nagy felfedezettje a porcelánból ékszereket gyártó ZEMA. A festő- és szobrászművészekkel együttműködő manufaktúra Aero kollekciója nagy sikerrel debütált a London Fashion Weeken.

Nagy tavaszi design körkép

 

A ZEMA portfóliója folyamatosan bővül, a népi motívumok mellett kortárs művészek alkotásai is megjelennek az ékszereiken. A festőművészek a megálmodott motívumokat – színvilágtól függően – 18-21 karátos arany vagy 23 karátos platina használatával, kézzel viszik fel az ékszerek felületére. A magyar közönségnek az új kollekciókat egy rövid, de hangulatos divatshow keretében mutatták be a Symbolban.

És mi a helyzet az öltözködéssel? A skandináv letisztultság a menő. A teljes cikkért látogasd meg a Boudoir a Butikomban  blogot, ahol azt is megtudhatod, hol nyílt új flagship üzlet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top