Öltözködjünk

A szezon 50 legszuperebb szandálja

A napokban készülsz új szandált venni, de nem tudod még, hogy milyet válassz? Segítünk: mutatjuk a szezon 50, szerintünk legtutibb szandálját, az itthon is elérhető boltok kínálatából.

Lapos

A lapos szandálok divatjában túl nagy változás nem következett be az előző évekhez képest. Továbbra is megy a saru és a T-pántos szandál, de felbukkan még a gladiátorszandál is, igaz, már ritkábban, mint 1-2 évvel ezelőtt. Menők az elöl vastagabb pánttal ellátott modellek, illetve a nyitott orrú balerinacipők is. Meg kell említenünk még a Birkenstock-talpú szandálokat, ebben a szezonban ugyanis szupertrendinek számítanak, még akkor is, ha a látványuk utcai viseletként szokatlan. Ami a színeket illeti: a fekete és a natúr árnyalatok mellett a pasztell, valamint az ezüst dívik leginkább.

Megnézem
Összes kép (1)

 

Tűsarkú

Tűsarkú szandálokból ezen a nyáron az ötvenes éveket idéző, retró fazonok, illetve a különleges vonalú vagy sok pánttal díszített modellek a legdivatosabbak, de velünk maradtak a peep toe cipők is.

Megnézem
Összes kép (1)

 

Vastag sarkú

A tavaszi-nyári szezon nagy visszatérője a vastag cipősarok, ennek a látványához azért még újra szoktatnunk kell magunkat. Ezen a stíluson belül megint divatba jöttek a tömbsarkak, téglalapsarkak, sőt a fentről lefelé szélesedő sarkak is, szimpla és platform talppal kombinálva egyaránt. Kimondottan trendi az is, ha a cipő sarka más színű, anyagú vagy díszítésű, mint a lábbeli többi része.

Megnézem
Összes kép (1)

 

Éktalpú

A magas szandálok közül – sőt, olykor még a laposakhoz viszonyítva is – a legkényelmesebb viselet továbbra is az éktalpú. Ezen belül is a fa-, parafa-, illetve fonott díszítésű talppal, natúr, pasztell, fekete vagy kimondottan élénk színű felsőrésszel készült modellek, valamint az egyszínű, szarvasbőr – vagy azt imitáló – anyagból készült darabok a legdivatosabbak. Maga a talp lehet karcsúsított, de akár “vasalószerű” is, ízlés szerint.

Megnézem
Összes kép (1)

 

Bármilyen szandált választasz is, ne feledkezz meg az alapos lábápolásról, ezzel kapcsolatban ide kattintva olvashatsz hasznos tippeket!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top